[VIDEO] Danijel Premuš novoizabrani predsjednik Vaterpolo kluba Opatija : Želja mi je da napokon zajedno dosanjamo naš san i da se skučimo

Što su još poručili predstavnici Vaterpolo kluba provjerite u priloženom video prilogu…

Opatija – Proslavljeni hrvatski vaterpolist te jedan od najtrofejnijih opatijskih sportaša Danijel Premuš izabran je za predsjednika Vaterpolo kluba Opatija. Premuš je izabran jednoglasno na današnjoj izbornoj skupštini održanoj u prostorijama kulturnog doma Zora, dok je Gabriel Strižić izabran za dopredsjednika. Izvršni odbor činit će Danijel Kancijanić, Igor Martinčić, Emin Marinović, Sanjin Deželjin, Milan Samac, Dražen Opala, Krešimir Turina, Ivan Brozina, Matej Mrass i Emin Mašinović.

– Zahvaljujem se svima na ukazanom povjerenju. Ove godine slavimo 40 godina kluba, a kroz naš klub je prošlo zaista puno vrhunskih sportaša i ljudi. Svima nam je cilj i zadatak da vrtimo dio članstva u klub te da ljudi koji su prošli kroz klub osjete pripadnost klubu te ako nam epidemiološke prilike dopuste da dostojanstveno obilježimo našu godišnjicu. Ovaj klub u ovom gradu je brend i želja mi je da napokon s novoizabranim političkim strukturama dosanjamo naš nedosanjani san, a to je da se ‘skučimo’ te da dobijemo bazen, koji će biti na ponos nama i cijelome gradu, poručio je novoizabrani predsjednik Premuš.

Ove godine opatijski vaterpolisti slave svoj veliki jubilej, odnosno četiri desetljeća uspješnog rada, a u planu im je taj jubilej obilježiti prigodnim programom. Također, kako je izvijestio Danijel Liber, direktor kluba, napokon su pregovori za izgradnju bazena pomaknuti s ‘mrtve točke’ te se nadaju skorašnjoj izgradnji primjerenog doma koji bi bio sjajan poklon za sve što su vaterpolisti Opatije dali svome gradu.

error: Content is protected !!