VIDEO Elvis Stanić bio je gost premijerne emisije iz serijala ‘Jazz petkom’ mreže Novinet

Emisija urednika i voditelja Vladimira Matoševića emitirat će se svakog drugog petka u 21 sat na platformama ove mreže koja okuplja regionalne portale PodUckun.net, Torpedo.media, Tunera.info i Bodulija.net te magazine Lanterna.news i Trend51.net.

Detalj iz studia: Emisija se realizira pod budnom paskom redatelja Igora Modrića, uz tehnički support tvrtke Pro-rec i Roberta Kalčića

Matulji – Jazz petkom, posljednja u nizu novih emisija koje su obilježile protekle dane na portalima mreže Novinet, svojom je premijerom zaključila tjedan bogat video-programom. Emisija urednika i voditelja Vladimira Matoševića emitirat će se svakog drugog petka u 21 sat na platformama ove mreže koja okuplja regionalne portale PodUckun.net, Torpedo.media, Tunera.info i Bodulija.net te magazine Lanterna.news i Trend51.net.

– Cilj ove emisije je predstaviti zanimljive ljude s riječke i hrvatske jazz scene, približiti ih publici i saznati možda i neke stvari koje dosad nismo znali o njima, rekao je Matošević, organizator cijenjenog glazbenog ciklusa „Jazz petkom na Zametu“.

Prvi gost bio je cijenjeni jazz gitarist i harmonikaš iz Opatije, organizator dugovječnog festivala Liburnia Jazz i Ex Tempore te vlasnik jedne od najvećih „zbirki“ nagrada Porin i Status u Hrvatskoj. Riječ je o Elvisu Staniću koji je, uz priču o svom životu i karijeri, predstavio i svoje glazbeno umijeće, ali se i raspričao o ‘nepisanoj tajnoj jazz policiji’ te se odlučio srušiti mitove vezne inspiraciju, ali i probe s bandom…

Emisiju pogledajte u nastavku, a svakako se pretplatite i na naš YouTube kanal kako biste redovito pratili sve objave iz našeg matuljskog studija.