VIDEO: Forza Rijeka nek zaori se – Pehar prvaka napokon kreće prema Rijeci

Utakmica je završila pobjedom Dinama s 5:2, ali ništa nije moglo pokvariti slavlje riječkih nogometaša, koje je eruptiralo podizanjem pehara i proslavom titule naslova prvaka…

Zagreb – Iako je “Rijeka” još u prošlom kolu osigurala naslov u susretu protiv Cibalije, nogometaši Dimana uspjeli su barem malo zasjeniti večerašnje povijesno slavlje “bijelih”.

Igrači “Rijeke” od početka su u susret ušli previše opušteno, očito više s mislima na podizanje pehara i veliku proslavu poslije utakmice.

Utakmica je završila pobjedom Dinama s 5:2, ali ništa nije moglo pokvariti slavlje riječkih nogometaša, koje je eruptiralo podizanjem pehara i proslavom titule naslova prvaka… Trenutak podizanja pehara u ruke kapetana Mate Maleša uz Queenov hit “We Are The Champions” i vatromet, pamtit će generacije – momčad Matjaža Keka ostvarila je ono što još nikome prije nje nije pošlo za rukom. Rijeka je prvak Hrvatske!

Slavlje se nastavlja u Rijeci, izabranici Matjaža Keka imat će posebnu čast donijeti trofej u grad na Rječini i još jednom s vjernim navijačima proslaviti titulu.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!