[VIDEO/FOTO] Enrico Marotti: Hvala svima na beskrajnoj podršci

Enrico Marotti je do druge titule svjetskog prvaka u jedrenju na dasci (disciplina slalom) došao u grčkom Parosu, a kako je protekao doček i što je sve Marotti poručio pogledajte u priloženom video isječku…

Enrico s djevojkom

Volosko – Nakon tri godine baklje su ponovo užarile atmosferu u Voloskom, a povod ovom vatrenom dočeku bio je dolazak dvostrukog svjetskog prvaka u jedrenju na dasci discipline slalom, Enrica Marottija u svoje Volosko. Da sve prođe u svečanom tonu pobrinuli su se članovi Puhačkog orkestra Lovran koji su promenadnim nastupom dopratili dvostrukog svjetskog prvaka do malog mula. Špalir prijatelja, poznanika, mještana Voloskog formirao se duž obale Frana Supila kako bi bakljama i navijanjem dočekali šampiona, a prava fešta praćena brojnim čestitarima uslijedila je po dolasku ispred Surfa.

Doček šampiona

– Nakon što sam uspio pobijedit na mobitel sam dobio puno lijepih poruka, a ovaj doček ovdje u Voloskom ostavio me bez riječi. Često me u svijetu pitaju kako tako mala zemlja kao Hrvatska ima toliko dobrih sportaša. Puno sam mislio o tome, sportašima znao reći da naš sustav i nije previše organiziran da bi proizvodio ovoliku količinu sportaša, a ali shvatio sam da mi imamo najjači sistem jer imamo jako srčane navijače. Ovo je ogroman poticaj i motivacija i hvala svima na beskrajnoj podršci, poručio je Enrico.

Kirigin i Marotti u mori…

Po užance članova DSNM-a sekcije jedrenja na dasci prvo je u more s malog mula obučen letio Enrico, a da bi u drugom tiru, u more s Enricom letio i opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin, također član kluba. Uz zahvale fešta je nastavljena u prostorijama kluba uz glazbenu podršku Dellboysa.

Pljesak I Uzvici Za Enrica Marottija: Volosko Dočekalo Svog Svjetskog Prvaka U Windsurfingu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank