VIDEO, FOTO: Povratak tradiciji uz veliku feštu @ Vološćanska noć

Veliki broj posjetitelja, osim bodrenja svojih favorita, mogao je uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi, a najveći interes iskazan je za buzaru od pedoći.

Volosko – Povratak tradiciji, tako se u samo dvije riječi može sažeti ovogodišnje izdanje Vološćanske noći koja se održavala ovog vikenda u najljepšem mjestu na Kvarneru.

Kompletna manifestacija počela je turnirom u briškuli i trešeti, a od 44 prijavljena para, najbolji rezultat ostvarila je ekipa Širola – Kalčić, drugo mjesto osvojio je vološćanski par Žerić – Cvijanović, dok su Klarić i Mavrović zauzeli treće mjesto. Za one željne nadmetanja u moru i oko mora te na motorima bile su organizirane razne igre, po uzoru na Jadranske susrete, uz neizostavnu kukanju, dok su motoristi došli na svoje na prvoj Gimkani održanoj na parkiralištu iznad Črnikovice.

– Odlično smo se zabavljali, a usput i natjecali. Veselja i smijeha nije falilo, a nekoliko desetinki koje su nas dijelile do boljeg plasmana smo zaboravili. Nadamo se da ćemo uskoro imati šansu za popravit rezultat, rekli su nam članovi ekipe Zmešani Volosko.

Veliki broj posjetitelja, osim bodrenja svojih favorita, mogao je uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi, a najveći interes iskazan je za buzaru od pedoći. Tanac i druženje nastavljeno je do kasno u noć uz odličan štimung koji su napravili Koktelsi i Brevis band, uz voditeljsku palicu Valerija Benčića Valeta.

[nggallery id=301]

Liburnija.net TV – Vološćanska noć – ‘Jadranski susreti’ @ Volosko

[nggallery id=298]

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!