[VIDEO/FOTO] Talijanska ekipa Carpegna Prosciutto slavila u prvom susretu košarkaškog turnira Liburnija kup

Tekst: Vladimir Matošević / Foto,video: Marin Aničić

Drugi susret u kojem če snage odmjeriti Cibona i Partizan na rasporedu je danas u 20 sati,

Opatija – Susretom Olimpije i talijanske ekipe Carpegna Prosciutto započeo je košarkaški turnir Liburnija kup koji će se do 3. rujna održavati u opatijskoj dvorani Marino Cvetković.

U utakmici u kojoj su se obje ekipe izmjenjivale u vodstvu na kraju je uspješnija ekipa Carpegna Prosciutto odnijela pobjedu u produžetku. Ekipa Carpegna Prosciutto je u prvoj četvrtini ostvarila najveću prednost od osam koševa razlike da bi se ekipa Cedevite vratila i prvu četvrtinu privela rezultatom 21 – 22.

U drugoj četvrtini više je pokazala ekipa Cedevite Olimpije te su na odmor otišli s pet poena prednosti. U drugom poluvremenu s pet uzastopnih poena Jacoba Pullena dolazi do najveće prednosti na utakmici 67 – 52. U posljednjoj četvrtini dolazi do preokreta te tricom Carlosa Delfina Carpegna smanjuje na samo šest poena prednosti da bi minutu i 10 sekundi do kraja utakmice uspjeli i izjednačiti na 86-86 te povesti. Nakon pogotka ekipe Scavolinija Jacob Pullen odvodi ekipu Cedevite u produžetak u kojem je Carpegna bila sretnija i spretnija i zasluženo pobijedila rezultatom 109-105.

Drugi susret u kojem će snage odmjeriti Cibona i Partizan na rasporedu je danas u 20 sati,

Talijanska Ekipa Carpegna Prosciutto Slavila U Prvom Susretu Košarkaškog Turnira Liburnija Kup

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank