FOTO: Uz note Toronjere do pobjede protiv Stuttgarta @ Rijeka

rijeka_stuttgart_kantrida_2013

Plavo-bijela bujica pomela je goste iz Njemačkog Stuttgarta. Osim nogometne pobjede, Rijeka je pobijedila i vrhunskim navijanjem na riječkom stadionu “pod grotama”. A sve je počelo kad su Lovranci u bijelim uniformama izašli na scenu…

Rijeka – Obnavljajući suradnju koja veže Lovran i Kantridu još iz davnih dana (oni stariji navijači NK Rijeke će se sjetiti pokliča “Važ je naš”), lovranska glazba je odradila počasni krug stadionom Kantrida pred početak prve veće međunarodne utakmice kvarnerskog prvoligaša. Svojim nastupom zagrijali su više nego brojnu publiku na riječkim tribinama.

Trenutak kada je 'pao' prvi gol!!!

Trenutak kada je ‘pao’ prvi gol!!!

“Oduševljeni smo ča smo mogli zasost pred toliko ljudi. A i publika je kantala z nami. To nan je još više značilo…” ukratko su nam rezimirali članovi orkestra svoje dojmove s jučerašnje utakmice. A kad nakon glazbene uvertire dođe i do pobjede, gušt je još veći. “Bilo je odlično! Atmosfera kakva se može osjetiti samo na Kvarneru, tu na Kantridi! Ovo nije navijanje, ovo je čista pozitiva!”

Utakmica je, kao što vjerojatno već znate, završila 2-1 u korist Rijeke, a preostaje nam samo zaželjeti dobru igru u uzvratnom susretu u Stuttgartu.

Uskoro vam donosimo ekskluzivni video uradak – Toronjeru u duet izvedbi: Puhački orkestar Lovran i cijela Armada.

Rijeka vs. Stuttgart – Nogometna raspodija na Kantridi
[nggallery id=967]

Rijeka vs. Stuttgart – Armada Brgud, Kastav, Rupa, Opatija, Lovran, New York…
[nggallery id=968]

David Kurti / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi, Marin Ružić

error: Content is protected !!