VIDEO: Humanitarni projekt ‘3 u 1 – Svi za Erika’ @ Opatija, Kastav

Arhiva Liburnija.net: Neno Belan & Fiumensi @ Kastav

Drugi dio projekta, odnosno manifestacija ”3u1 – Svi za Erika” sastoji se od tri koncerta na kojima će se također prikupljati novac za pomoć Eriku Marčeti – Neno Belan (20. travnja), Belfast Food (26. travnja) te TBF (27. travnja).

Kastav, Opatija – Velikim humanitarnim projektom nazvanim ”3 u 1”, koji će se odviti tijekom dvije manifestacije u Opatiji i Lovranu, prikupit će se sredstva za pomoć desetogodišnjem Eriku Marčeti iz Lovrana. Nažalost, ovaj hrabri Lovranac ima tešku bolest a njegov samohrani otac treba pomoć, pa su se u prikupljanje pomoći udružili Udruga Promotori dobrih Vibracija iz Opatije i Društo športske rekreacije Kastav Sport iz Kastva.

Akcija se sastoji od dva projekta. Prvi na rasporedu jest ”Rasplesani Kastav” koji će se održati ove subote, 20. travnja u Kastvu a čine ga besplatne plesne radionice za posjetitelje (12-17 sati), show program instruktora (17:30-20 sati) te koncert Nene Belana i Fiumesa u 21 sat. Četrnaest različitih plesova te isto toliko plesnih grupa i voditelja radionica posjetitelje će od potpuno besplatno podučavati plesnim koracima na četiri punkta u centru Kastva. Koncert Nene Belana i Fiumensa je besplatan za sve posjetitelje uz napomenu da kupnjom humanitarne narukvice u iznosu od 20,00 Kuna sudjeluju u prikupljanju humanitarne pomoći.

Drugi dio projekta, odnosno manifestacija ”3u1 – Svi za Erika” sastoji se od tri koncerta na kojima će se također prikupljati novac za pomoć Eriku Marčeti. Uz već spomenuti koncert Nene Belana i Fiumensa 20. travnja na Kastvu, održat će se još dva koncerta u Opatiji, u dvorani Gorovo – 26. travnja nastupa Belfast Food s gostima, a dan kasnije, 27. travnja, TBF.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!