VIDEO Investicijom od 150 tisuća kuna do povezane šetnice @ Medveja

Što je još istaknuto na konferenciji provjerite u video prilogu u nastavku teksta…

Medveja – Nešto više od 40 metara spojne šetnice koja je povezala dva kraka obalne šetnice u Medveji jučer je predstavljeno javnosti. Tom prilikom općinski načelnik Bojan Simonić, zatim predstavnica mještana Manuela Maljevac te predstavnici Parkova predvođeni direktorom Ivanom Bilobrkom na novoizgrađenoj dionici obalnog šetališta održali su tiskovnu konferenciju.

– Radi se o 42 metra spojne šetnice, pri čemu je postojećih 200 metara spojeno s još 300 metra prema Lovranu, tako da sad imamo gotov o pola kilometra šetnice uz more. Radi se o zahtjevnom terenu jer se radilo na grotama i nasipu, a cijela investicija koju su realizirali parkovi iznosila je oko 150 tisuća kuna, istaknuo je Simonič koji se ujedno zahvalio direktoru Parkova na uspješno odraženom poslu.

– Naša ljepotica se napokon budi u jednom novom ruhu. Drago mi je da općina Lovran na čelu s načelnikom Simoničem ima sluha za mještane Medveje, te da u našem mjestu bude lijepo, ugodno i sigurno za sve naše posjetitelje i sumještane. Htjela bi pohvaliti udrugu građana ‘Za Medveju’ i načelnika za realizaciju projekata ove šetnice i uređenja plaže koja je poznata po svojoj ljepoti i nadam se da će se tako nastaviti, istaknula je Manuela Maljevac dok je direktor Parkova također izrazio zadovoljstvo realiziranom poslom i zahvalio općini na povjerenju.

FOTO Autokamp Medveja danas je počeo s radom

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net