VIDEO: Koncert – ‘Pružimo ruke za ljubav’ @ Ljetna pozornica

mazoretkinje_sm2…cilj ovog koncerta nije samo humanitarnog karaktera, nego i senzibiliziranje javnosti o osobama s posebnim potrebama…

Opatija – Humanitarni koncert pod nazivom ‘Pružimo ruke za ljubav’, održati će se večeras, 12. kolovoza, s početkom u 21 sat na Maloj ljetnoj pozornici u Opatiji.

Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica na istoimenom koncertu biti će utrošena za adaptaciju stambenog prostora, točnije za prilagodbu kupaonice, jednoj članici Udruge koja boluje od Multiple skleroze.

Svi vi koji dođete na koncert i kupnjom ulaznice pomognete Udruzi moći ćete uživati u vokalnim i instrumentalnim sposobnostima mnogih glazbenika i instrumentalista. Pa krenimo redom: Alen Vitasović, Vesna Nežić Ružić, Voljen Grbac, Duško Jeličić, Bruno Krajcar, Vivien Galleta, Slavko Sekulić, Daniel Načinović, Zdenka Vučković, Mario Batifiaca, Dražen Turina – Šajeta, Ivan Bošnjak, Katja Budimčić, Klaudio Gizdulić, Maria Iveković, Klapa ”Kamelija“, Zbor ”Kluba 60+“, Antonio Krištofić, KUD ”Lovor“, Zbor ”Maestral“, Ivana Marčelja, Matea Matić, Opatijske mažoretkinje, Maja Mirković, Klapa ”Opatija“, Ena Orešković, Daniel Šimek, Ulična rasvjeta i Vid Veljak, dok će se u ulozi voditelja programa naći David Dezso.

– Cilj ovog koncerta nije samo humanitarnog karaktera, nego i senzibiliziranje javnosti o osobama s posebnim potrebama. Nadamo se da će nam Mala ljetna biti puna, a obzirom na respektabilni broj izvođača i vrlo povoljnu cijenu ulaznice od 30 kuna ta želja bi nam se trebala ispuniti. Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama Festivala Opatija, Turističkom uredu u Opatiji te u Foto Kurtiu u Opatiji i Rijeci, kazala je Đurđica Pažin, predsjednica Udruge osoba sa invaliditetom grada Opatije.

Šajeta – Party za ekipu

Liburnija.net: Humanitarni koncert ‘Pružimo ruke za ljubav’ @ Opatija

Liburnija.net: Humanitarni koncert ‘Pružimo ruke za ljubav’ @ Opatija

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

Vezane vijesti:
Pružimo ruke za ljubav @ Ljetna pozornica

error: Content is protected !!