VIDEO Krenula emisija ‘Tonska u 8’: ‘Blondica’ Kristina Radovčić donosi pogled u ‘backstage’ glazbene scene

Uz razgovore, ova jedinstvena emisija donosi i glazbene spotove te nastupe uživo na kojima će se glazbenici uvijek potruditi iznenaditi gledatelje. Tako je u premijernoj epizodi elektro-rock duo The Siids predstavio sjanu obradu „standarda ča-vala“, pjesme ‘Moji koraki’ Dražena Turine Šajete.

Matulji – Kako izgleda „život izvan pozornice“ za glazbenike riječke i županijske glazbene scene? Kakvi su osobno hvaljeni glazbeni idoli? Pitanja su to na koje odgovore daje’Tonska u 8′, nova emisija televizije Novinet u kojoj će voditeljica Kristina Radovčić Kiki iz dua The Blondes ugostiti eminentna imena „riječkog zvuka“ i vrhunske muzičare ovog područja.

Uz razgovore, ova jedinstvena emisija donosi i glazbene spotove te nastupe uživo na kojima će se glazbenici uvijek potruditi iznenaditi gledatelje. Pokazala je to i premijera ‘Tonske u 8’ emitirana ovog tjedna, u kojoj su gosti – duo The Siids – pokazali kako zvuči ono što je, po njima, najbolja kvarnerska country pjesma. Ispostavilo se da se radi o „standardu ča-vala“, pjesmi ‘Moji koraki’ Dražena Turine Šajete, koju je sjajni elektro-rock duo izveo na specifičan i upečatljiv način…

Kako je izgledala ova glazbena mastorija u režiji Igora Modrića i tehničkoj realizaciji Roberta Kalčića te što su sve Stanislav i Darko otkrili Kristini, pogledajte u video-prilogu u nastavku.