VIDEO Ko to more platit – Mauro Staraj duhovitim singlom osvrnuo se na aktualnu situaciju

Sam uvod obilježen je pričom o virusu te o ozbiljnosti situacije, s jasnom porukom ‘da će jedan češnjak riješiti problem’.

Matulji – Svojevrsnim glazbenim proglasom pod parolom – ‘Ovo je priča o tipičnom hrvatskom krkanu. Ne budi krkan. Ostani doma’ – na aktualnu situaciju vezanu uz pandemiju korona virusa osvrnuo se i matuljski kantautor Mauro Staraj te iskoristio samoizolaciju u kojoj je snimio novi singl.

Sam uvod obilježen je pričom o virusu te o ozbiljnosti situacije, s jasnom porukom ‘da će jedan češnjak riješiti problem’.

– Ako smo mi otporni, ajmo misliti na one najmlađe i ajmo misliti na one starije. Ja jako volin da moja nona ima 87 let i volel bin da ima 97 let, a vjerujen da oće. Mi Hrvati živimo u jednom raju na zemlji, kog nismo puno put svjesni, a taj turizam nas svih hrani. Jer ako sezona propadne, kao što sve to skupa izgleda, nastrada ćemo i mi muzičari, nadrapat će kompletan sistem koji nas izvlači, istaknuo je Staraj i predstavio novi singl ‘Ko to more platit’.

– Živimo u raju na zemlji i često kažemo ‘tko to more platit’. Ja se pitan ako se ovo nastavi tko će sve to skupa platiti, poručio je Staraj.

Podsjetimo, ovo nije prvi ‘glazbeni proglas’ Maura Staraja. Naime, prije dvije godine, Staraj je angažiranom pjesmom ukazao na odnos prema djelatnicima u trgovinama.

VIDEO: Mauro Staraj angažiranom pjesmom ”Teta z butigi” i porukom ‘todorićima’ osvojio internet @ Matulji

error: Content is protected !!