VIDEO: Nestao Alen Poropat Šole – potraga se nastavlja

alen-poropat_sm…37-godišnji Riječanin, Alen Poropat Šole, zadnji put je viđen u nedjelju 29. svibnja…
…ako znate bilo kakve informacije, vezane uz ovaj slučaj, možete ih javiti na slijedeće brojeve telefona: 099/210-6261 ili 099/233-4726…

Opatija – Prije 22 dana prijatelji i obitelj krenuli su u samostalnu potragu za Alenom Poropatom Šoletom, no još uvijek nema nikakvih konkretnih informacija, ali Alenovi prijatelji ne odustaju, i uz pomoć lokalnih medija napokon su uspjeli probiti medijsku blokadu i u nacionalnim medijskim kućama.
Podsjetimo, 37-godišnji Riječanin, Alen Poropat Šole, zadnji put viđen u nedjelju 29. svibnja oko podneva na Kantridi, na metalik sivom maxi skuteru Piaggio X8, registarskih oznaka RI-349 MH, i od tada mu se gubi trag.
– Nakon 22 dana potrage, i silnih apela koje smo uputili raznim medijskim kućama, napokon su nam u susret izašli i nacionalni mediji(Jutarnji list, Index.hr, Nova TV). Od cijele ove priče, nažalost ne bi bilo ništa da nismo putem Facebooka i grupe podrške, uspjeli okupiti ljude koji su nam svojim osobnim zalaganjem pomogli. Ovim putem ponovo pozivamo sve one, koji nam se mogu priključiti u potrazi – da nam se jave – te da se priključke grupi na Facebooku na kojoj se objavljuju sve nove informacije, kazao nam je Dean Černeka, jedan od organizatora potrage.
Svi koji se žele priključiti potrazi ili imaju ikakve informacije, mogu ih javiti na ove brojeve telefona: 099/210-6261 ili 099/233-4726, ili se putem Facebooka pridružiti na ovom linku.
– Obzirom na veliki broj ljudi koji traži Alena, te nemogućnost barem približnog lociranja područja na kojem bi se trebalo pretraživati, molio sve one koje krenu u šetnju po našem širem (Ćićarija, Učka, pogranično područje, Liburnijski kras, Gumanac i Platak) da obrate pozornost i usput budu ‘naše oči na terenu’. U slučaju da uoče – motor, dijelove motora ili tragove nesreće – molimo ih da hitno obavijeste nadležnu policijsku postaju, i nas koji ga već 22 dana tražimo, dodao je Dean Černeka.
alen_poropat_plakat
NOVA TV: Mobitel nestalog Alena Poropata lociran uz granicu sa Slovenijom

Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Vezane vijesti:
Nestali Alen Poropat Šole viđen u Sloveniji?
Nestao Alen Poropat Šole – prijatelji mole za pomoć

error: Content is protected !!