VIDEO Prva epizoda dječje emisije ‘Mularija’ donosi pogled na svijet iz jedinstvene perspektive školaraca

„Mularija“ je posebna po tome što govori o brojnim temama, ali prvenstveno iz dječje perspektive. Vode ju i uređuju učiteljice Sanja Albaneže, Tatjana Bonazza Čekada i Marina Mavrinac Matulja, uz svoje „male goste“ – učenike opatijske osnovne škole.

Matulji – Šaroliki televizijski program mreže portala Novinet upotpunila je dječja emisija „Mularija“, koja je ovog tjedna imala svoju premijeru, baš kao i druge emisije snimane u studiju u Matuljima i posvećene temama poput domaće besede, urbane glazbe ili nogometa.

No, „Mularija“ je posebna po tome što govori o brojnim temama, ali prvenstveno iz dječje perspektive. Vode ju i uređuju učiteljice Sanja Albaneže, Tatjana Bonazza Čekada i Marina Mavrinac Matulja, uz svoje „male goste“ – učenike osnovnih škola iz našeg kraja.

Nova epizoda „Mularije“ emitirat će se svakog tjedna u četvrtak navečer, a prvu epizodu koja je realizirana pod redateljskom paskom Igora Modrića odnosno tehničkom Roberta Kalčića i produkcijskog tima tvrtke Pro-rec pogledajte u nastavku.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net