[VIDEO RAZGOVOR] Zamećani o suradnji s HNK Rijekom, sportski direktor Krka o spašavanju sezone

Krk će ostati ozbiljan klub, s naglašenim ambicijama, poručio je Kraljić u emisiji otkrivajući kakav je plan za proljeće u kojem se treba izboriti opstanak.

Matulji – U emisiji o regionalnom nogometu “Plavo-zelena liga” TV Novineta gostovali su predstavnici NK Zameta. Sportski direktor NK Zameta Klaudio Škalamera i voditelj omladinske škole NK Zameta Bojan Adžamić. Povod je bio potpisani sporazum o suradnji s HNK Rijekom. Zašto se renomirani prvoligaš odlučio za suradnju s klubom sa Zameta, kako djeca treniraju u Zametu i zašto djeca i roditelji vole biti dio kluba doznajte u razgovoru s našim gostima.

Sportski direktor Krka Kraljić u emisiji “Plavo-zelena liga”

Nogometaši Krka nalaze se u nezavidnoj situaciji. Posljednji su na trećeligaškoj ljestvici. Kako se dogodilo da klub koji je držao visoke pozicije u 3. HNL Zapad, koja je uključivala i jake zagrebačke klubove, u realno slabijoj ligi padne na dno govorio je tek ustoličeni sportski direktor NK Krka Damir Kraljić. Krk će ostati ozbiljan klub, s naglašenim ambicijama, poručio je Kraljić u emisiji otkrivajući kakav je plan za proljeće u kojem se treba izboriti opstanak.

error: Content is protected !!