VIDEO: Sportašima predstavljena ideja nove dvorane

odbojkaOpatija – Predsjednik gradske Komisije za sport Fernando Kirigin preksinoć je predstavio model izgradnje sportske dvorane predstavnicima svih opatijskih sportskih klubova okupljenih na sjednici Sportskog saveza.
Naglasio je da će planirana veličina dvorane, koja će se graditi na Lipovici, biti oko 3.500 kvadratnih metara, a njen glavni dio – teren, moći će se pregraditi na tri dijela pomičnim pregradama. Kirigin je napomenuo kako je osnovna zadaća dvorane da služi opatijskim sportašima, ali i da zadovoljava svim tehničkim uvjetima za održavanje klupskih, nacionalnih i međudržavnih natjecanja u glavnim dvoranskim sportovima kao što su košarka, odbojka i rukomet.
Na pitanje o rokovima, Kirigin je kazao kako će biti zadovoljan ako za vrijeme ove vlasti “izgradnja bude u dobroj fazi”. Odnosno – barem onoj početnoj, “jer tada više niti jedna vlast neće moći odustati od ovog projekta koji Opatija sanja već desetljećima”.
Zamjenik opatijskog gradonačelnika Ernie Gigante Dešković, koji je također prisustvovao sjednici, u svome je obraćanju istaknuo optimističniju vjeru u to “da će se tijekom ovog mandata u novoj dvorani odigrati i prva utakmica”.
Više o samoj prezentaciji saznajte u video isječku.
Liburnija.net TV – Predstavljena ideja nove sportske dvorane

Davor Žic / Nikola Cvjetović

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net