VIDEO: Stiže Maškarani kampus @ Matulji

foto_pust…Maškarani kampus, ponovno postavljen na platou kraj tvrtke Nikas, uz cestu Matulji – Jušići, svoja će vrata otvoriti u subotu, 22. siječnja u 20 sati…
…organizatori najavljuju veliki “susret” dva vrhunska banda – Koktelsa i Lady Lune…

Matulji – Popularni Maškarani kampus i ove će godine zaživjeti na parkiralištu kraj Nikasa, a Thorax Promotion, kao organizator Maškaranog kampusa, za ovu godinu najavljuje još veselije i zabavnije subotnje fešte, na istom prostoru.
Poučeni prošlogodišnjim zabavama i činjenicom da je Kampus okupljao doista maškarani svijet (izuzetno rijetko moglo se pronaći nemaskirane osobe ) te time ostao dosljedan baštinjenju tradicije maškara na našem području kao jedno od rijetkih mjesta kojemu su važniji tradicija, domaći izvođači i dobra maska od angažiranja “estradnih zvijezda” s ponekad glazbenim izričajem neprimjerenim tradiciji i maškarama našeg kraja, organizatori su i za ovu godinu pripremili Kampus za sve ljude koje prije svega vole dobru maškaranu zabavu.
– Što Kampus nudi ove godine? Još veći grijani šator koji će imati još više sadržaja! Tako će ovo “malo maškarano naselje” svojim gostima ponuditi vrhunsku zabavu, omanju pravu oštariju s hranom, promotorske šankove u znaku meda i jelena, poseban Bambus bar koji će, kao poseban specijalitet, nuditi dekantirani bambus! Bit će osiguran i veliki parking, garderoba, sanitarije, bogate nagrade za najbolje maske, poseban foto maškarani kantun gdje će se maškare moći fotografirati za uspomenu, posebne nagrade za najbrojnije maškarane grupe…i još brojna iznenađenja, kazali su organizatori.
Maškarani kampus, ponovno postavljen na platou kraj tvrtke Nikas, uz cestu Matulji – Jušići, svoja će vrata otvoriti u subotu, 22. siječnja u 20 sati, a sve koji budu pohodili ovaj važni događaj dočekat će zabava koju jamči paklena kombinacija bandova, jer organizatori najavljuju veliki “susret” dva vrhunska banda – Koktelsa i Lady Lune! Tako će započeti maškarana ludila u Kampusu, koja će se iz subote u subotu nastavljati uz Lady Lunu i Mustafe, ali i uz još poneka iznenađenja.
Kako je izgledalo maškarano ludilo prošle godine možete pogledati na slijedećim linkovima…
VIDEO: Best of Pust – 1. dio
FOTO: Kampus, Opatija i Lovran
VIDEO: Dočekali smo Pust!!!
VIDEO: Najava Maškaranega kampusa
Novosti iz Maškaranog kampusa
Doček Pusta & Maškarani kampus
Koktelsi – Daj mi daj

Lady Luna – Moja Bjondina

Ivan Mellor / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net