FOTO: Feštom za pamćenje proslavljen 30. rođendan Ružmarina @ Opatija

Uspomena s jučerašnje proslave @ Ružmarin

Uspomena s jučerašnje proslave @ Ružmarin

Osim odlične trpeze, biranih delicija te eno doživljaja, ponovni susret mnogobrojnih generacija koje su prodefilirale kroz popularnni ‘Ružmarin’ bio je lajtmotiv jučerašnjeg tuluma. Veliku fotogaleriju koju smo snimili na samom početku tuluma pogledajte na ovom linku, dok ostatak fotografija objavljujemo uskoro

Igor Marijanović

Igor Marijanović

Opatija – Pred velikim brojem prijatelja, kolega, poslovnih partnera, bivših djelatnika te gostiju, obitelj Marijanović obilježila je 30 godina uspješnog poslovanja restorana Ružmarin.

Osim odlične trpeze, biranih delicija te eno doživljaja, ponovni susret mnogobrojnih generacija koje su prodefilirale kroz popularnu ‘Ružu’ bio je lajtmotiv jučerašnjeg tuluma. Evociranje uspomena, prvih zaljubljivanja, ekipe koja je radila, prekida i tuluma koji se pamte, ljudi koji više nisu među nama samo su dio jučerašnje priče, koju su vodili ondašnji tinejdžeri, a danas roditelji.

Buket napravljen od 30 ruža, za tri desetljeća uspješnog rada, na dar je dobila Nada Peruč Marijanović, a kao podsjetnik na dane kada je samostalno vodila lokal, svečano joj je uručena velika kuhača. Prema komentarima mnogobrojnih posjetitelja, ovakvo druženje u Opatiji, nije se dogodilo već dugi niz godina, a posebno dekoriran i uređen prostor dodatno je podignuo nivo obilježavanja ove velike obljetnice.

Klapa Nevera

Klapa Nevera

Prolaz preko parkinga, po crvenom tepihu kroz podignute šatore, s obje strane bio je oplemenjen ponudom rakija Aura, Magros slasticama, birom Amber, vinima Vidik te delicijama domaćih proizvoda Buretić, dok su svi uzvanici za uspomenu mogli izabrati magnetiće i ostali prigodni promo materijal s logom novog brenda, odnosno sloganom – friendship&remembrance.

Koktel majstori pripremali su autorske koktele na nekoliko punktova, a prema riječima gostiju, najviše su ih se dojmili Aura kokteli. Zabava je bila zagarantirana s brojnim izvođačima – Extra Robi i Prco, klapa Nevera, DJ Miro te tamburaši ‘Prava stvar’ – dok je okupljene zabavljao voditeljski tandem Šajeta i Extra Robi.

Goran Marijanović

Goran Marijanović

Prema riječima Igora i Gorana Marijanovića pred Ružmarinom je novo poslovno poglavlje, a inovacijama, neprestanom znatiželjnom i pomnim osluškivanjem želja gostiju, prostor će dati novi, urbaniji i moderniji izgled, uz pomoć Wanda designa koji čine Opatijke – Lada Sega i Borka Širola. Upravo su one zaslužne za novi interijer i vizualni identitet Ružmarinovog ”Kantinona“, koji je nedavno otvoren u prostoru pored samog restorana.
.

Kokteli u Kantinonu

Kokteli u Kantinonu

– Poštovanje prema mladim ljudima, odnosno prema svakom gostu temelj je našeg uspjeha. Osim toga i mi smo ovdje odrastali uz našu majku Nadu i spletom životnih okolnosti, ali i moralne obveze, preuzeli smo prostor koji nas je othranio, napomenula su braća Marijanović, a zadovoljiti potrebe i pripremiti vrhunsku hranu za svačiji džep, njihov je moto i najveći uspjeh koji ih je pozicionirao tu gdje su danas, kazali su nam Igor i Goran Marijanović u nedavnom razgovoru.

Nakon proslave, restoran će se zatvoriti na dva tjedna, a ovu kratku pauzu iskoristit će da Ružmarinu udahnu novo ruho i identitet, odnosno napravit će ‘facelifting’ prostora.

Sale na ulazu

Sale na ulazu

Samozatajni vlasnici koji se ne vole eksponirati smatraju da upravo postojanje Ružmarina, dugo tri desetljeća, govori samo za sebe. Inovativnost Ružmarin dokazuje i činjenicom da je pašta domaće izrade s otoka Krka, a u restoranu koji zapošljava 26 ljudi, postoji i vlastita mesnica i tehnolog prehrane koji se brine za izradu najkvalitetnijih odrezaka, pljeskavica, ćevapa, dok ribu nabavljaju od lokalnih dobavljača, uvijek svježu i najkvalitetniju, dok je probrana vinska karta osmišljena da zadovolji sva nepca.

– Izvlačimo najbolje iz svega dostupnog, iz svakog segmenta hrane, a kroz praksu smo izvukli ono vrhunsko. Naši su gosti naši prijatelji, i tako ih i tretiramo, a oni su to prepoznali. Za sam kraj htjeli bi zahvaliti kompletnom personalu koji je ovih trideset godina bio s nama, rezimirali su Igor i Goran Marijanović.

Za kraj dodajmo da je sve prisute na ulazu dočekivao Sale s osmjehom na licu… Baš kao i prije 20 godina…

Veliku fotogaleriju koju smo snimili na samom početku tuluma pogledajte na ovom linku, dok ostatak fotografija objavljujemo uskoro

Aura kokteli

Aura kokteli

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!