From dusk till dawn @ Mali Quorum

gitara…cijeli procinac u Malom Quorumu biti će u znaku ‘ljutog’ rocka…
Volosko – Od večeras, pa svakog vikenda nadalje, u rock cafeu Mali Quorum očekuje vas r’n’r High Voltage. Uvodno zagrijavanje počinje večeras, s početkom u 22 sata.
– Krećemo s jednom malo drugačijom pričom, pričom koja je funkcionirala dugi niz godina u Hobbitonu. Svaki vikend neko događanje. Za početak smo se odlučili na nekoliko tematskih tuluma.
Već sutra nas čeka prvi – Kad sam bio Sretno dijete, što znači da su one, ‘sretne’ osamdesete na redu. Već slijedeći vikend, na redu je ‘Gabba – gabba hey iliti utopija party’ i to u petak 17. prosinca, dok hard & heavy night, pod nazivom ‘Born to be wild’, na rasporedu je u subotu 18. prosinca, kazao nam je Romeo Vancaš, voditelj Malog Quoruma.
Također, ekipica iz Malog Quoruma pripreila je i poseban Božićni program, opet s puno dobre glazbe, tj. Božićni vikend aranžman.
Program za narednu godinu već sad slažemo, a uskoro ćemo ga predstaviti javnosti putem svih sredstava javnog informiranja. Toliko za sad, vidimo se u Malom Quorumu, napomenuo je Vancaš.
The Ramones – I don’t want to grow up

N. Cvjetović / Liburnija.net
Vezane vijesti:
Mali Quorum ponovo ‘’svira”
FOTO: Bilo jednom na Tošini… pogled unatrag
Tandemi prošlog sjećanja @ Mali Quorum

error: Content is protected !!