Marunada stiže i u Opatiju @ Dobreć

Ovog vikenda održat će se opatijski dio 39. Marunade, a boje ”stare dame” u ”fešti od maruna” tradicionalno brani Dobreć u kojem svih tijekom subote i nedjelje očekuje dobra zabava.

Dobreć – Nakon ča se si ovaj vikend steplite va Lovrane, na red na prihaja tradicionalno semi dobro znana marunada na Dobreće. I ovo leto smo se ko i vavek potrudili storit ča boji program tako da zabavi nece falet, ko ni pijaci, poručuju – pola u zbilji, pola u šali – organizatori dobrećanskog dijela 39. Marunade koji tijekom subote i nedjelje donosi pregršt zabavnih, sportskih i kulturnih događanja.

Vale i Maslić iliti ‘Si sučede’

Fešta počinje u subotu, 20. listopada, i to potezanjem špaga od 16 sati. Veseli stogodišnjak, Limena glazba Lovran, svoj će ”gostujući” nastup u Dobreću odraditi u 17 sati, kada počinje i turnir u pikadu. Od 18 sati na dalje kreće tanac uz grupu Kolaž, s time da će se od 23 sata pa do ponoći održati ”happy hour”, odnosno ”vesela urica s medicun”.

U drugi dan dobrećanske Marunde u 12:30 sati uvodi nastup Mićih čakavaca, nakon kojeg će se u 13:30 sati održati predstava ”Si sučede”, domaća hit-komedija Denisa Brižića u izvedbi Valerija Benčića i Denisa Maslića. U 14:30 počinje polusatni nastup Kraške harmonike Sežana, dok od 15 sati pa do kasno u noć svira grupa Point.

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!