Matjaž Kek: Čestitke igračima, hvala najboljim navijačima na svijetu

Matjaž Kek

Marko Vešović začinio je posljednje kolo jesenskog dijela prekrasnim pogotkom protiv Rudeša u pobjedi Rijeke 3:0. Bio je to 12. pogodak crnogorskog reprezentativca u dresu Rijeke.

Rijeka – Nogometaši Rijeke slavili su u 54. utakmici, posljednjoj u 2017. godini. Slavlje protiv Rudeša za četvrtu pobjedu u nizu pred zimsku pauzu.

– Zaslužena i iskontrolirana pobjeda. U pravim trenucima smo dali golove, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, nakon pobjede protiv Rudeša.

– S četiri pobjede na kraju sezone smo zadovoljni i veliki kompliment i čestitke igračima. Najviše hvala s moje strane našim navijačima, Armadi koja je pokazala da su najbolji navijači na svijetu, zaključio je Matjaž Kek.

– Na pravi način smo priveli kraju ovu dugu i napornu godinu. Raduje da je forma u uzlaznoj putanji, ali dobro će nam doći odmor, rekao je Marko Vešović.

Protekla godina bila je najuspješnija u riječkoj povijesti, naslov prvaka, Kup Hrvatske i velika pobjeda nad Milanom u Europskoj ligi.

– Ostat će mi sve u sjećanju, čak i Atlantic kup od kojega je sve krenulo. Ostat će mi u sjećanju sve pobjede, fenomenalni navijači, sjajna proslava na Rujevici. Sve nama na ponos, zaključio je Marko Vešović.

I. M. / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!