Ponovo uvedena naplata parkinga u centru Matulja – Dnevna cijena 5 kuna, noćna 2 kune na sat

Najava koja se već prije nekoliko mjeseci mogla čuti na Općinskom vijeću, da Općina Matulji namjerava uvesti naplatu parkinga na ovo parkiralište, ali i garažu sportske dvorane, tako se ovog tjedna „polovično“ ispunila.

Matulji – Ponovo je uvedena naplata parkinga u središtu Matulja, na parkiralištu kraj Konzuma, prekoputa općinske zgrade. Najava koja se već prije nekoliko mjeseci mogla čuti na Općinskom vijeću, da Općina Matulji namjerava uvesti naplatu parkinga na ovo parkiralište, ali i garažu sportske dvorane, tako se ovog tjedna „polovično“ ispunila.

Parking u garaži još uvijek je besplatan, no zato će se za parkiranje automobila kod Konzuma plaćati 5 kuna po satu u razdoblju od 7 do 19 sati te 2 kune po satu u drugom dijelu dana. Parking je preuzela tvrtka Came Adriatic iz Kastva, a svi korisnici imaju pravo na 15 minuta besplatnog parkiranja.

To bi moglo riješiti gužve koje su se na ovom području stvarale zbog mogućnosti besplatnog parkiranja, ali isto tako, cjeodnevna naplata sasvim sigurno će naići i na kritike mještana.

 

error: Content is protected !!