VIDEO: DHMZ izdao crveno upozorenje – Sutra nas očekuje jaka bura, prema kraju dana olujna, mjestimice i orkanska

arhiva: Potopljena barka u Iki

arhiva: Potopljena barka u Iki

– Savjetujemo javnost da izbjegavaju putovanja i boravak blizu ugroženih obalnih područja. Vrlo je vjerojatno da trajekti neće ploviti pa ako putujete, pratite informacije o prometu, stoji u obavijesti objavljenoj na Meteo alarmu. Kako je izgledao dan pod ‘crvenima alarmom’ prije četiri godine pogledajte na ovom linku

Opatija – Prema najavama prognostičara sutra nas očekuju vrlo opasne vremenske prilike koje podrazumijevaju visoku razinu opasnosti za zdravlje, pa i za život opasne situacije, posebice pomorcima.

Arhova

Arhova

– Prisutan je i značajan rizik od štete za obalnu infrastrukturu. Budite svjesni opasnosti i obratite pozornost i pratite najnovija vremenska izvješća. Savjetujemo javnost da izbjegavaju putovanja i boravak blizu ugroženih obalnih područja. Vrlo je vjerojatno da trajekti neće ploviti pa ako putujete, pratite informacije o prometu, stoji u obavijesti objavljenoj na Meteo alarmu.

Vjetrovito i hladno te umjereno do pretežno oblačno. Najviše sunčanog vremena bit će na sjevernom Jadranu. Na kopnu će puhati umjeren i jak, u gorju na udare i olujan sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Na Jadranu jaka i olujna, na udare i orkanska bura. Jutarnja temperatura zraka od -7 do -2, na moru između 2 i 7 °C. Najviša dnevna od -3 do 2, na Jadranu između 4 i 8 °C.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!