VIDEO: Kek uoči Milana – Veliko priznanje za naše igre u Europi

Matjaž Kek

Također, nakon jučerašnjeg istupa predsjednika Damira Miškovića, na službenim stranicama HNK Rijeka objavljen je poziv članovima da sudjeluju u anketi.

Rijeka – Nogometaši Rijeke u četvrtak (stadion HNK Rijeka, 19 sati) dočekuju Milan u utakmici šestog kola skupine D Europske lige.

U Rijeku stiže jedan od najvećih svjetskih klubova, prava nogometna poslastica za sve navijače Rijeke, ali i ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu.

– Veseli kada dolazi ovako veliki protivnik i da je stadion rasprodan. Veliko priznanje za naše igre u Europi. Imamo dosta problema sa sastavom i morat ću dobro razmisliti kako sastaviti ekipu protiv slavne ekipe koja mobilizira sve nas. Želja je pozitivnim rezultatom zaključiti Europsku ligu, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, uoči nogometnog spektakla na Rujevici.

– Svjesni smo da nam dolazi jedan velikan i tko godi istrči na travnjak imat će motivaciju da se dokaže. Nemamo nikakav pritisak, moramo izaći i pokazati da znamo igrati lijep nogomet kao što smo igrali u Milanu i Ateni i na pozitivan način zaključiti europsku priču, rekao je Marko Vešović.

Također, nakon jučerašnjeg istupa predsjednika Damira Miškovića, na službenim stranicama HNK Rijeka objavljen je poziv članovima da sudjeluju u anketi. Naime, članovi Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka od četvrtka navečer na službenoj klupskoj stranici moći će ponuditi svoj odgovor na pitanje:

Želite li da predsjednik Damir Mišković i dalje ostane na čelu Rijeke?

Kao sredstvo verifikacije članstva, koristit će se zadnje četiri znamenke s barcode-a članske iskaznice i broj članske iskaznice. Članovi HNK Rijeka moći će glasati od četvrtka (7. prosinca) u 19 sati do nedjelje (10. prosinca) u 12 sati.

U videu pogledajte što su još na konferenciji za novinare izjavili Matjaž Kek i Marko Vešović

I. M. / HNK Rijeka / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!