A sad nešto potpuno drugačije @ Mali Quorum

liburnijanet_akcija_mladih_party_quorum…The truth is out there! – Hobbiton is back!, 29. siječnja – slijedi povratak u prošlost…
…trajno smo spustili cijene određene cuge…

Volosko – Ne, ne dolazi ekipa iz Monty Pythona u Mali Quorum, niti će se vrtiti njihovi filmovi. Naprosto, ekipa iz Quoruma odlučila je svim Opatijcima ponuditi nešto drugačije od standardne ugostiteljske ponude i puštanja glazbe lakih nota obilježenih istočnjačkim melosom.
– Cijela priča započela je velikim Božićnim rock tulumom Akcije mladih i dočekom Nove godine. Prvi mjesec obilježiti će zasigurno tulum pod nazivom ”The truth is out there!“ – Hobbiton is back! Ovim putem pozivamo sve kojima nedostaje birtija na ‘dva metra ispod zemlje’ da se dofuraju do Quoruma, jer će se u ulozi konobara naći Žic, Tomo, Ema, Krpa i ja – baš kao nekada, kazao nam je Romeo Vancaš voditelj Malog Quoruma.
No, osim ove vesele vijesti za sve štovatelje Hobbitona, Romeo nam je najavio što nas sve očekuje u naredno vrijeme.
– Svakog četvrtka imamo Happy hour do ponoći, što znači da platiš dvije cuge, a jednu dobiješ gratis, dok će večeri petkom obilježiti povratak u 80-te, rock ‘n’ roll u izvornom obliku! Već večeras nas očekuje tematska večer pod nazivom ”Gods of rock“ – pržiona! Mislim da ime govori sve, dodao je Romeo.
Narednih tjedana sve se ponavlja, četvrtak – Happy hour, petak – povratak u 80-te, no već u subotu, 22. siječnja, slijedi tulum ‘Kad sam bio sretno dijete’ na kojem će se puštati glazba bivše i sadašnje države, upotpunjena projekcijama glazbenih filmova. Već spomenuti tulum, ”The truth is out there!“ – Hobbiton is back!, održati će se 29. siječnja, dok će se party ‘Utopija’, održati 5.veljače, a riječ je o tulumu na kojem će se puštati bendovi koji su željeli promijenit svijet, ali u tome nisu uspjeli.
– Obzirom na katastrofalnu situaciju kod nas, odlučili smo spustiti cijene pojedine cuge. Tako se Medica može popiti po promotivnoj cijeni, kao i velika Žuja, rezimirao je Romeo.
Eto, sada kad smo vas u potpunosti izvijestili o novostima iz Quoruma, za kraj ćemo ipak završiti s Pythonovcima… A spot pogledajte u nastavku teksta…
Monty Python – Always Look On The Bright Side Of life

Ivan Mellor / Liburnija.net
Vezane vijesti:
Božićni party Akcije mladih napunio Quorum
From dusk till dawn @ Mali Quorum
Mali Quorum ponovo ‘’svira”
FOTO: Bilo jednom na Tošini… pogled unatrag
Tandemi prošlog sjećanja @ Mali Quorum

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net