FOTO: 'Šampioni Sanrema' u punom sjaju

sanremo_sm1Opatija – Bobby Solo, Tony Dallara, Wilma Goich, Memo Remigi, Marissa Sachetto te Tony Pagliuca iz benda Le orme, ali i domaći iskusni glazbenici Anica Zubović i Višnja Korbar, istarski kantautor Bruno Krajcar te riječki kvartet Veljak oduševili su ispunjenu Kristalnu dvoranu hotela Kvarner na gala koncertu ”Šampioni Sanrema” održanom u subotu navečer.
.

Memo Remigi

Memo Remigi


Hitove zlatnog doba festivalske glazbe, nastale šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća, poslušalo je oko sedam stotina gostiju, a najveći su utisak na publiku ostavile izvedbe pjesme ”Che Sara” u kojoj je zborske dionice uz Remigija otpjevala i publike te Solovljeve izvedbe Elvisovih evergrina.
– Uspjeli smo u ova teška vremena organizirati ovaj zahtjevni projekt za koji se nadamo da će postati tradicionalan. Naša želja je da se Opatiji vrati, stari, festivalski sjaj po kojem je bila poznata u svojoj bogatoj povijesti, rekla je Maria Iveković iz udruge Serenada Opatiji.
S obzirom na reakcije publike i izvođača, manifestacija ‘Šampioni Sanrema’ pokazuje da, ipak, postoji neka ‘tajna veza’ između Opatije i Sanrema.
Ivan Mellor
Foto: David Kurti
Marisa Sacchetto

Marisa Sacchetto


Anica Zubović

Anica Zubović


Bobby Solo

Bobby Solo


Tony  Pagliuca

Tony Pagliuca


Ben Benzi

Ben Benzi


Višnja Korbar

Višnja Korbar


Bruno Krajcar

Bruno Krajcar


Tony Dallara

Tony Dallara


Lidija Percan

Lidija Percan


Vezane vijesti:
…na kafe: Maria Iveković
VIDEO: Šampioni Sanrema
FOTO: Ivi Robiću u čast
Otkrivena spomen ploča Ivi Robiću
VIDEO: Obilježavanje 10. godišnjice smrti Ive Robića

error: Content is protected !!