FOTO: Sex, alkohol & polka @ Maškarani kampus

liburnijanet_kampus_2011…međunarodni skup posjetili su brojni ”delegati” iz susjedne Slovenije, ali i jedan VIP posjetitelj s Pantovčaka (ma, dobro, Spinčića) – predsjednik Josipović sa suprugom…
…prva večer karnevalske zabave u velikom šatoru u Matuljima prošla je odlično…
…kako je bilo u Kampusu možete pogledati u velikoj foto galeriji – klikom na ovaj link

Matulji – Rekao je Štulić kako Amerika nije (samo) rad i znoj, a nešto slično mogli bismo utvrditi i za matuljsku radnu zonu u blizini veletržnice, točnije ispod sjedišta Nikasa na kojoj je nedavno opet niknuo veliki šator maškaranog kampusa.
Pit (zijat, tancat i sost) – i to je matuljska radna zona, a sedamstotinjak posjetitelja maškaranog kampusa imalo se priliku u to, iz prve ruke, uvjeriti jučer na otvaranju ovogodišnje karnevalske sezone koja će potrajati narednih sedam subota.
U zagrijanom šatoru prepunom noviteta u odnosu na lanjsku godinu – bambus bar u kojem se ”kokteli” prave s izvrsnim dekantiranim vinom, roštiljada u režiji Boćarije Opatija, te veselo ukrašeni štandovi za medicu i jeger – oduševljene su maske dočekala dva najpoznatija ”pusna benda” ovog područja, Koktelsi i Lady Luna.
– Imamo i jednu pravu malu oštariju s bogatom ponudom hrane s roštilja, a osiguran je i veliki parking, garderoba, sanitarije, bogate nagrade za najbolje maske, poseban foto maškarani kantun gdje će se maškare moći fotografirati za uspomenu, posebne nagrade za najbrojnije maškarane grupe i još brojna iznenađenja, kazali su organizatori iz Thorax Promotiona.
Ponuda je bila na visini, a i potražnja nije zaostajala – poput ”deva” maškarane su se grupe spremale za predstojeću korizmu, sve po onoj dobroj staroj karnevalskoj mantri – ”sex, alkohol & polka”. Najborojnija grupa bili su gondlijeri iz Ćepića, njih četrdesetak nakrcalo se u autobus i povuklo do Matulja, a usput su ”kupili” i raznu ekipu diljem Istre, pa su se tako u šatoru našli i raskalašeni fratri i koludrice iz Šušnjevice. Međunarodni skup posjetili su brojni ”delegati” iz susjedne Slovenije, ali i jedan VIP posjetitelj s Pantovčaka (ma, dobro, Spinčića) – predsjednik Josipović sa suprugom.
Prva večer maškaranog kampusa prošla je, možemo ustvrditi, zaista izvrsno, a nema mjesta sumnji da će jednako dobro proći i ostalih šest subota u Matuljima, kada će goste zabavljati Lady Luna i Mustafi, ali i pokoji gost iznenađenja.
Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: Nikola Turina Nick
Vezane vijesti:
Svi u Maškarani kampus @ Matulji
Koktelsi i Lady luna otvaraju Maškarani kampus
___________________________________________________________________________________________
Liburnija.net; Vaše online novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net