FOTO: Svečano otvoren Festival čokolade @ Opatija

festival_cokolade_2011_us-1…festival čokolade se nastavlja u subotu i nedjelju, brojnim programima i vrhunskom ponudom svega vezanog uz čokoladu…
…klikom na ovaj link pogledajte veliku fotogaleriju s otvorenja festivala…
…organizator najavljuje da najava kišnog vremena neće odgoditi programe već će se sve odvijati prema najavama…

Opatija – Festival čokolade Opatija 2011. svečano je otvoren u Ugostiteljskoj školi Opatija, ispisivanjem riječi Opatija kao dekoracije na posebno pripremljenoj torti koju je izradio poznati talijanski slastičar Domenico Constanza.
Brojnim uzvanicima i predstavnicima medija obratili su se se zamjenik gradonačelnika, direktorica TZGO Jasna Doričić Sanković, predsjednik Kluba ljubitelja čokolade Boris Jurič te ravnatelj Ugostiteljske škole Opatija prof. Damjan Miletić.
festival_cokolade_2011_us-2
Najavljen je izuzetno bogat program ovogodišnjeg Festivala, a svi nazočni su mogli posvjedočiti brojnim delicijama koje su priredili domaćini među kojima valja posebno spomenuti koktel koji se ne pije već – jede.
Na svečanom otvaranju moglo se vidjeti i kako se može slikati čokoladom, a najzanimljiviji dio bilo je pojavljivanje modela u haljini spravljenoj od marcipana i čokolade, sa perlicama od čokolade te torbicom od čokolade, a sve to realizaciji Doris Vlah, Opatijke zaljubljene u svoj grad i u modu.
Festival čokolade se nastavlja u subotu i nedjelju, brojnim programima i vrhunskom ponudom svega vezanog uz čokoladu: kolače, torte, čokolade, čokoladne fontane, wellness tretmane, izložbe, degustacije, čoko menije.
Na promo punktu Kluba ljubitelja čokolade, svi koji pravodobno dođu u Opatiju, moći će preuzeti svoju Čoko putovnicu – poseban suvenir, ali i knjižicu posebnih benefita, dok će se na istom mjestu svi zainteresirani moći učlaniti u Klub po povoljnijim, festivalskim uvje
Organizator najavljuje da najava kišnog vremena neće odgoditi programe već će se sve odvijati prema najavama.
Klikom na ovaj link pogledajte veliku fotogaleriju s otvorenja festivala
Kompletan program pročitajte na ovom linku

Liburnija.net: Festival čokolade 2011. @ Opatija

Liburnija.net: Festival čokolade 2011. @ Opatija


Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: David Kurti

error: Content is protected !!