Jelenina 2011.: Predavanja o vinovoj lozi @ Kastav

vinova_loza…Ivan Lesinger održati će predavanje na temu ”Vinova loza u službi zdravlja“…
Kastav – Sutrašnji program ovogodišnjeg izdanja Jelenine, 19. svibnja započinje svibanjskom pobožnosti u Crkvi Svete Jelene u 18:00 h. Četvrtak je rezerviran za tematiku voćarstva sa naglaskom na vinovoj lozi. U skladu s time u 18:00 h započeti će i predavanje na temu ”Zaštita vinove loze“ koje će održati gđa. Karmen Karlić, dipl.ing.agr. ispred Hrvatske poljoprivredne komore gdje trenutno obavlja funkciju više stručne suradnice za zaštitu bilja.
U 19:00 h homeopat g. Ivan Lesinger, predsjednik udruge ”Zdrav život“ održati će predavanje na temu ”Vinova loza u službi zdravlja“. Ivan Lesinger susreće se sa ljekovitim biljem već od dvanaeste godine života. Voditelj je travarske sekcije riječkog društva ”Zdrav život“ te kao njegov koordinator sudjeluje u nizu događaja vezanih uz prirodu, ekologiju i edukaciju građana o tim pitanjima, predavač je na Medicinskom fakultetu u Rijeci te piše za Novi list. Neprekidno učeći i usavršavajući se g. Lesinger profesionalno izučava ljekovito bilje i prirodu tražeći najbolje i ono što individualno može preporučiti svakom čovjeku.
Sva predavanja tijekom odražavanja Jelenine u Kastvu su besplatna…
U organizaciji Grada Kastva i Turističke zajednice Grada Kastva, Jelenina 2011. obilježavati će se od 16. do 22. svibnja 2011. kao eno-gastro tjedan koji obuhvaća i brojna predavanja iz područja pčelarstva, voćarstva, vinarstva i podrumarstva te sommelierstva.
Kompletan program možete pogledati na ovo linku.
eno_banner_kastav
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Vezane vijesti:
Jelenina 2011: Predavanja i dodjela poticaja @ Kastav
Počinje manifestacija Jelenina 2011. @ Kastav
Jelenina 2011. @ Kastav
Najavljena manifestacija Jelenina 2011. @ Kastav

error: Content is protected !!