[VIDEO] Antonio Krištofić vraća se na scenu s novim singlom – „Javi mami“

Autor: Portal Poduckun 07.12.2023

Foto: Petar Kasalica

Pjesma „Javi mami“ je brza klupska pjesma provokativnog karaktera.

Opatija - Opatijski glazbenik Antonio Krištofić nakon nekoliko godina pauze vraća se na scenu te objavljuje novi singl „Javi mami“.

„Pjesma „Javi mami“ je brza klupska pjesma provokativnog karaktera. Opisuje odnos jednog upornog, ali sasvim jednostavnog dečka i jedne komplicirane i razmažene djevojke s kojom ne znaš na čemu si iz dana u dan. Možemo reći i da je autobiografska. Pjesmu smo radili od samog početka gradeći cijelu priču na temelju mojih priča i mojeg karaktera. Od zvuka, teksta i vizualnog trenutka. Iza teksta, glazbe i aranžmana stoji Vladimir Uzelac koji iza sebe ima velike hitove u cijeloj regiji“, govori Antonio koji je ovom pjesmom na scenu donio glazbenu ali i vizualnu promjenu.

Nakon regionalnih natjecanja i aktivnih gažiranja Antonio je osluškivao puls publike, gradio odnose na društvenim mrežama te na taj način kreirao sliku svojeg identiteta na estradi.

„Malo sam napravio pauzu jer puno nastupam. Najviše su to klubovi, svadbe, ali i privatne zabave. Naravno, najdraže su mi djevojačke večeri. „Javi mami“ je prvi projekt od brojnih koje pripremam. Surađujem s ljudima iz Hrvatske i susjednih zemalja, a svaka će pjesma biti stilski drugačija, a opet tematski povezana. Ovim spotom smo željeli dati nešto energično, vrelo, pomalo seksipilno, neku novu energiju…“, otkriva Antonio Krištofić koji je popularan i na društvenim mrežama.

Antonija možete pratiti i na njegovom Instagram profilu, a pjesmu poslušajte u nastavku.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...