Bajaga i Instruktori večeras na Ljetnoj pozornici u Opatiji

Autor: Nikola Cvjetović 22.08.2022

Publika će imati priliku čuti nove, ali i legendarne stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina...

Opatija - Bajaga i Instruktori napokon stižu u Opatiju, gdje će nastupiti na Ljetnoj pozornici, u ponedjeljak 22. kolovoza u 21 sat u sklopu festivala „Kolovozfest“.

Kroz više od 30 godina postojanja, kultni pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja. Veliki Bajagin samostalni koncertu Opatiji, zakazan je za 22. kolovoza 2022. godine gdje će publika imati priliku čuti nove, ali i legendarne stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju ‘Tišina’, ‘Ti se ljubiš (na tako dobar način)’, ‘Zažmuri’, ‘Plavi Safir’, ‘Dobro jutro džezeri’, ‘Muzika na struju’, ‘220 u voltima’, ‘Tamara’, ‘S druge strane jastuka’ i mnogi drugi. Kao i svi bendovi, Bajaga i Instruktori jedva čeka stati na pozornicu i osjetiti adrenalin koncerta, ljubav publike i sreću jer konačno imaju priliku zasvirati!

Nakon šest godina diskografske pauze, Bajaga i Instruktori u travnju 2019. godine predstavili svoj dvanaesti album ‘U sali lom’ s kojeg je već objavljeno nekoliko uspješnih singlova. Početak 2020. obilježio je novi hit pod imenom „Darja“ koji je Bajaga pjevao u duetu s poznatim srpskim glumcem Milošem Bikovićem i koja je postala hit, kao i njegove stare pjesme koje je radio za film „Moji drugovi“, „Ni na nebu ni na zemlji“ i „Pada vlada“.

Cijena ulaznice iznosi 190 kuna, a ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr.

Više sa portala poduckun.net ...