'Blues, umjetnost & vina' u Muzeju Grada Rijeke

Autor: Nikola Cvjetović 22.12.2022

Uz Staraja i band, poseban ugođaj večeri dati će i degustacija vrhunskih istarskih vina u organizaciji Istra Wine koji okuplja i promovira vrsne istarske vinare i njihova vina

Rijeka - ''Blues, umjetnost & vina“ u Muzeju Grada Rijeke (tzv. Kockici) očekuje posjetitelje u četvrtak, 29. prosinca s početkom u 20 sati kako bi uz atraktivan program ispratili Staru godinu.

Zaljubljenike u dobru glazbu, fotografiju,poeziju i vrhunska vina očekuju izvrsni ritmovi bluesa uz Riccarda Staraja & Midnight blues band te goste večeri Tomislava Golubana na usnoj harmonici, Maura Staraja na klavijaturama i Vedrana Ružića (bas gitara). Osim toga poseban ugođaj večeri dati će i degustacija vrhunskih istarskih vina u organizaciji Istra Wine koji okuplja i promovira vrsne istarske vinare i njihova vina. Tu je i video art Cybergix kao i izložba umjetničke fotografije.

Riccardo Staraj & Midnight blues band predstaviti će ovom prilikom riječkoj publici novi album 'Lockdown blues' nakon promocija u Lovranu, Kutjevu, Kanfanafu i Mošćeničkoj Dragi. Osim promocije novih pjesama Staraj & Band i gosti, svirati će i ostale blues standarde znamenitih američkih i engleskih bluzera. Stara zgrada Muzeja Grada Rijeke – Kockica na adresi Trg Riccarda Zanelle1/1 otvara svoja vrata svima koji Staru godinu žele ispratiti uz dobru glazbu, umjetnost i vrhunska vina.

Sponzor druženja je Zajednica Talijana Mošćenička Draga, a suorganizatori Riccardo Staraj & Midnight blues band, Kreativna industrija i Muzej Grada Rijeke.

Više sa portala poduckun.net ...