Disco Lady Madonna revival - Opatijske disco legende u clubu Drago

Autor: Nikola Cvjetović 10.04.2024

Jedan od najdugovječnijih DJ-a ovog područja, omiljeni Luca Montecchi kojeg neki znaju i pod imenom Miro puštat će disco muziku baš kao nekad.

Opatija - Club Drago u Opatiji vraća vas u prošlost gdje ponovo možete proživjeti legendarno opatijsko disco doba na nadolazećem partyju Disco Lady Madonna revival.

Club Drago, poznat po dobroj energiji i nezaboravnim noćima, organizira poseban događaj posvećen oživljavanju duha kultnih disko klubova koji su nekada zabavljali cijelu regiju pa i šire. Među njima posebno mjesto u srcima mnogih zauzima diskoteka Lady Madonna.

Iz Draga poručuju da ova zabava ima za cilj pobuditi isto uzbuđenje i nostalgiju kao na nedavnim zabavama gdje se slavila slavna diskoteka Milde Sorte te muzika sedamdesetih i osamdesetih.

Jedan od najdugovječnijih DJ-a ovog područja, omiljeni Luca Montecchi kojeg neki znaju i pod imenom Miro puštat će disco muziku baš kao nekad.

- Čini nam se da nema bolje osobe koja može vratiti energiju stare Madonne od Mire koji je i sam počeo svoju karijeru baš u Discu Lady Madonna uz bok Vjeku, komentirali su organizatori te dodali: 'Pripremite se da vas oduševi njegov stručno odabran izbor pjesama koje su definirale jedno doba i nastavljaju odjekivati ​​među generacijama'.

Petak, 26. travnja 2024., s početkom u 22 sata uronite u živahnu atmosferu prošlosti i otplešete cijelu noć uz groovy ritmove 70-ih, 80-ih i 90-ih.

- Naša ciljana publika kreće se od 30 do 80 godina te uključuje one koji se rado sjećaju dana diska i one željne da po prvi put dožive njegovu čaroliju. Ulaznicu od 8 eura kupite na ulazu, nema pretprodaje, riječi su promotora cluba Drago.

Zahvaljujući Clubu Drago u Opatiji sve generacije ponovo su dobile svoje mjesto za okupljanje, a organizatori su obećali još puno dobre zabave pod nazivom Opatijske disco legende.

Više sa portala poduckun.net ...