[FOTO/VIDEO] Donat Mirković, Gabrijel Perčić i Nikola Muhvić pobjednici Miće slikarske delavnice u Kastvu

Autor: Nikola Cvjetović 04.06.2023

Dječji dan u Kastvu ponudio je šetnju, predstavu i kreativnu, likovnu radionicu te puno zabave i smijeha.

Kastav - Dječji dan pun zabave i smijeha održan je jučer u Kastvu. Započeo je vođenom šetnjom Malikovim putem i predstavom Teatra Oz, a završio Mićom slikarskom delavnicom, kreativnom radionicom na Fortici. Ocjenjivački sud u sastavu Smiljana Frlan, Zdenka Širola Cetina i Petra Jelušić Kinkela donio je odluku o najkreativnijim radovima prema uzrasnim kategorija – predškolarci, učenici 1. do 4. razreda i učenici 5. do 8. razreda. Najbolje plasirani dobili su nagradu u vrijednosti 25 eura, drugoplasirani vrijednu 20 eura, a oni koji su osvojili treće mjesto dobili su isti iznos kao drugoplasirani. Nagrada publike nagrađena je s 15 eura.


Pobjednik u kategoriji vrtićara bio je Donat Mirković, drugo mjesto pripalo je Marinu Škugoru, a treći je bio Maro Raković. Nagrada publike otišla je u ruke Eme Brajan.


U kategoriji učenika nižih razreda slavio je Gabrijel Perčić, druga je bila Dita Brajković, a treći Mati Stričević. Nagrada publike dodijeljena je Kiari Kalokiri.


U kategoriji učenika viših razreda prvo mjesto osvojio je Nikola Muhvić, druga je bila Lorena Čolić, a treća Lucija Osojnak. Nagrada publike pripala je Franki Brzici.

VIDEO

Održan kastavski Dječji dan

Više sa portala poduckun.net ...