FEŠTA NAKON BALINJERADE Humanitarni koncert Šajete i gostiju za Drageca i Snježanu Savić

Autor: Nikola Cvjetović 10.06.2022

wp-content/uploads/2021/03/sajeta-co-mona-4.jpg

S udrugom “Vjerujete li u čudo?” prikupljat ćemo i sredstva za Drageca i Snježanu kako bi i dalje ostali živjeti u svojoj kući tako da svaku kunicu koju, prema svojim mogućnostima, ubacite u za to predviđene kutije smatrat ću najljepšim poklonom za rođendan, a ulaz je naravno besplatan, a i glazbenici su se odrekli honorara...

Opatija - U subotu 11. lipnja nakon kultne Balinjerade održat ću sa svojim bendom koncert na maloj sceni Ljetne pozornice u Opatiji koji želim pokloniti svojim sugrađanima, posjetiteljima i prijateljima povodom svog pedesetog rođendana koji je bio 17. veljače, najavio je Dražen Turina Šajeta.

- U slavlju će mi se pridružiti gotovo svi gosti s promocije mog prvog albuma 'Čestitke i aplauzi', a to su Alen Vitasović, Mario Battifiaca i Dule Bonaca, koji su bili na istom mjestu 1994. godine. Svečanost će uveličati DJ Dog koji će vas rasplesati prije početka koncerta i Puhački orkestar Lovran koji će me svečanim mimohodom kroz grad dopratiti do pozornice. Početak će biti oko 22:30 sati. Kao dekoracija na pozornici bit će izložena moja legendarna gitara u obliku koze zvana Capracaster i moja originalna kolijevka u kojoj su me zibali kao bebu. S udrugom “Vjerujete li u čudo?” prikupljat ćemo i sredstva za Drageca i Snježanu kako bi i dalje ostali živjeti u svojoj kući tako da svaku kunicu koju, prema svojim mogućnostima, ubacite u za to predviđene kutije smatrat ću najljepšim poklonom za rođendan, a ulaz je naravno besplatan. Honorara u korist Drageca i Snježane su se odrekli i svi izvođači, a koliko smo svi skupa skupili javit ćemo vam naknadno tako da sve bude kako političari vole reći – transparentno. A kako netko želi može donijeti i transparent tipa “Šajo legendo” ili slično da sve bude još transparentnije. Bit će mi jako, jako, jako drago da se vidimo i proveselimo a mi ćemo dati sve od sebe da vam bude super. A kako drugačije uz Leteću Barbaru, Party za ekipu, Evergrin, Lovranske črešnje, Evergrin, Moje korake i mnoge druge moje pjesme. Hvala svima koji ćete doći i svima koji su mi izašli su susret u organizaciji rođendanskog koncerta koji će se održati u sklopu projekta “Svirati se mora 2”, najavio je Šajeta te dodao da je za ovu priliku Dog preuredio originalni plakat tadašnjeg basista Nikole Ukića.

sajeta_plakat_preureden
Više sa portala poduckun.net ...