[FOTO] Elvis Stanić French Touch Accordion Quartet oduševio publiku u HKD-u na Sušaku

Autor: Nikola Cvjetović 19.05.2023

Novi glazbeni projekt najnagrađivanijeg hrvatskog multiinstrumentalista Elvisa Stanića posvećen je harmonici, tangu, francuskoj šansoni i valceru.

Rijeka - Novi glazbeni projekt, French Touch Accordion, renomiranog hrvatskog multiinstrumentalista Elvisa Stanića osvaja sve više glazbenih poklonika, što je potvrdio i nedavni nastup pred punim atrijem HKD-a na Sušaku. U gitarističkom svijetu poznat i priznat kao jedan od najboljih regionalnih instrumentalista, u svom posljednjem projektu predstavio se publici kao vrsni harmonikaš.

Novi glazbeni projekt posvećen je harmonici, tangu, francuskoj šansoni i valceru, a uz Elvisa band čine Spartaco Črnjarić na gitari, Darko Mihelić Boćo na kontrabasu i Andy Cech za bubnjevima. Ovaj kvartet iskusnih i vatrenih glazbenika energičnu, očaravajuću i nadahnutu glazbu publiku odvodi na šetnju pariškim ulicama, poziva na tango u Buenos Airesu, propitkuje južnoameričku senzualnost i neobuzdanu radost francuskog Joie de vivre. Njihova glazba pokazuje raznolikost, ali i vrhunsko umijeće umotano u elegantnu fuziju tanga, jazza i valcera.

Elvis Stanić French Touch Accordion Quartet u HKD-u na Sušaku

Više sa portala poduckun.net ...