[FOTO] KONCERT GODINE NA LJETNOJ Tom Jones oduševio opatijsku publiku

Autor: Portal Poduckun 19.07.2022

tom_jones_ljetna_pozornica_foto_luigi__19_ Foto: David Kurti

Prekrasna ljetna večer bila je savršena za simpatičnog Tom Jonesa i njegove bezvremenske hitove. Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte u nastavku teksta...

tom_jones_ljetna_pozornica_foto_luigi__4_

Opatija - Sinoć je Ljetnoj pozornici nastupila jedna od najvećih svjetskih glazbenih zvijezdi današnjice - Tom Jones. S 82 godine i unatoč problemima s išijasom održao je koncert za pamćenje. Na prepunoj Ljetnoj pozornici,publika je uživala u svakoj pjesmi. Osim svojih pjesama otpjevao je i nekoliko obrada Boba Dylana, ali u drugačijem aranžmanu, a prilikom izvođenja 'What good am I' ispalo je simpatično kako se zabunio u samom uvodu pjesme. Karijeru je započeo 1964., a 1965. je ova pjesma bila među prvih pet 'It' s not unusual'.

tom_jones_ljetna_pozornica_foto_luigi__25_

Tom Jones je publiku upoznao sa svakom svoj pjesmom pa čak i koje je godine bila hit. Otpjevao je sve vremenske hitove poput Dilajle, Sex Bomb, Pusycat, Green,green grass off home, Cohenove Tower od fong', ali i brojnih velikana kao što je Jerry Lee Lewis, ali i mnoge druge te digao publiku na noge, dok su neki i zaplesali.

Pjesma Sex bomb digla je i njega na noge. Iako se nekada uz prekrasne, lagane, romantične pjesme palili upaljači, večeras su svijetla mobitela preplavila Ljetnu što je pridonijelo jednoj posebnoj atmosferi. Tom Jones je istaknuto da je veliki obožavatelj Bob Dylana.

tom_jones_ljetna_pozornica_foto_luigi__2_

S obzirom na išjas odlučio je ne otići s pozornice i čekati publiku da ga ponovno pozove već je ostao i podario nas s još nekoliko pjesama. Prekrasna ljetna večer bila je savršena za simpatičnog Tom Jonesa i njegove bezvremenske hitove.

Tekst: Serena Calderara
Foto: David Kurti

Tom Jones oduševio opatijsku publiku

Više sa portala poduckun.net ...