[FOTO] Si kolori Lisine ispunili matuljsku Galerijicu

Autor: Nikola Cvjetović 05.04.2022

'Krivci' za izložbu su članovi matuljskog društva Lisina avantura predvođeni Rajkom Bačnaromi Željkom Čanadžijom, a kako je proteklo otvorenje provjerite u priloženoj fotogaleriju u nastavku teksta.

Matulji - Si kolori Lisine komotno se mogla zvati izložba koje je jučer otvorena u matuljskoj Galerijici. No, i "Lisina u srcu" odgovara sadržaju izloženom na brojnim fotografija koje su ispunile zidove izložbenog prostora u centru Matulja. 'Krivci' za izložbu su članovi matuljskog društva Lisina avantura predvođeni Rajkom Bačnaromi Željkom Čanadžijom, a izložene su fotografije članova udruge te povijesne fotografije raznih autora koje datiraju u doba izgradnje doma.

- Vi stareji pridite da se spametite se seh lepeh događaji ki su se dogajali va Lisine i da se s sjećanji vrnete malo va mladi dani, a vi mladi, da vidite od čega su van vaši stari povedali. Pokazat ćemo Van kako je planinarski dom „Stanko Jurdana“ va Lisine nekada zgledal nekad i koliko je bilo va Lisine „živo“. Malo slik od nas mićeh judi ki već šesto leto vodimo brigu da je Lisina lepa i čista i kako se trudimo da vrnemo staru užancu. Prekrasni pejzaži Lisine će van, nadamo se, storit gušt da pridete va Lisinu i da, skupa s nami, uživate va toj "Čarobnoj šume", istaknuo je Rajko Bačnar, a nekoliko prigodnih riječi uputo je i općinski načelnik Vedran Kinkela prilikom jučerašnjeg otvorenja.

Kako je proteklo otvorenje provjerite u priloženoj fotogaleriju u nastavku teksta.

Si kolori Lisine ispunili matuljsku Galerijicu

Više sa portala poduckun.net ...