[FOTO] U Gervaisu održan humanitarni koncert 'Va dihe mora'

Autor: Nikola Cvjetović 10.04.2024

Prihod od ulaznica donirat će se Centru za rehabilitaciju „Fortica“ u Kraljevici, domu socijalne skrbi za pružanje socijalnih usluga djeci s teškoćama u razvoju i odraslim osobama s invaliditetom.

Opatija – Sinoć je u Centru Gervais održan koncert 'Va dihe mora' koji je uz humanitarnu notu publici podario mikovske skladbe povodom 60. rođendana festivala Melodije Istre i Kvarnera.

Koncert je održan u organizaciji Primorsko-goranske županije i osam županijskih lučkih uprava Primorsko - goranske županije, koje ove godine slave 25 godina djelovanja.

Koncert je otvoren skladbom ''Primorski porti“, a nju su zajedno izveli Joso Butorac i ravnatelji županijskih lučkih uprava PGŽ, uz pozdrave Predsjednika zajednice lučkih uprava PGŽ Maria Kružića te župana Primorsko – goranske županije Zlatka Komadine. Obojica su izrazili zadovoljstvo organizacijom koncerta koji je imao humanitarni karakter, jer će se prihod od ulaznica donirati Centru za rehabilitaciju „Fortica“ u Kraljevici, domu socijalne skrbi za pružanje socijalnih usluga djeci s teškoćama u razvoju i odraslim osobama s invaliditetom.

Kroz glazbenu večer prepunu emocija publiku je vodio Mario Lipovšek Battifiaca, a na pozornici su zapjevali Damir Kedžo, ženska klapa Luka, Joso Butorac, Martina Majerle, Vivien Galletta, Voljen Grbac, Tamara Brusić, klapa Tić, Melanija, Katja Budimčić Sabljar, Duško Jeličić Dule, a zapjevao je i sam voditelj Mario. Glazbeno su izvođače podržali Mladen Žmak, Andrej Baša, Robert Grubišić te Andrej Babić.

Nakon „Prošeći se z manun po Kvarneru“, skladbe koju su, kao posljednju ove večeri, izveli svi izvođači zajedno, publika i izvođači su se nastavili družiti u foajeu centra.

U Gervaisu održan humanitarni koncert 'Va dihe mora'

Više sa portala poduckun.net ...