[FOTO/VIDEO] 4 tenora ponovo oduševila opatijsku publiku

Autor: Nikola Cvjetović 09.06.2022

4_tenora_opatija_2022__2_

Tenori su otvorili ljetnu turneju na Ljetnoj koncertom nazvanim „Pod zvjezdanim nebom Opatije“

Opatija - Otkad su se prvi put zajedno pojavili na pozornici, 4 tenora trajno su osvojili srca publike i postali jedni od najtraženijih i najomiljenijih izvođača na domaćoj glazbenoj sceni, a svoj status koji uživaju kod publike potvrdili su i sinoćnjim koncertom na velikoj Ljetnoj pozornici.

4_tenora_opatija_2022__4_

Tenori su otvorili ljetnu turneju na Ljetnoj koncertom nazvanim „Pod zvjezdanim nebom Opatije“ i pritom publici priuštili prepoznatljiv repertoar s arijama, kanconama, evergreenima i autorskim pjesmama i pritom napraili glazbeni, ali i scenski spektakl po čemu su prepoznatljivi.

4_tenora_opatija_2022__3_

Možda je tajna Đanija Stipaničeva, Marka Pecotića, Filipa Hozjaka i Vladimira Garića u tome što velebnim glasovima uvijek oduševe kod izvedaba talijanskih kancona, opernih arija ili svojih autorskih pjesama. Njihove izvedbe, od arije „Nessun Dorma”, te čuvenih „Funiculi Funicula”, „Chitarre Romane”, „Grande Amore” i „Canzone per te” pa sve do Cocine „Vilo moja” uvijek iznova ostavljaju bez daha. No, omiljeni Tenori vješto plivaju u vodama svih žanrova. Tako često publiku oduševe kada se na koncertu poigraju uobičajenim repertoarom i ubace rock izvedbe, isječke iz mjuzikala ili iznenade Garićevom izvedbom “Purple rain” na električnoj gitari kao što je bilo na koncertu "Torna a Lisinski“ prošle godine.

Djelić atmosfere donosimo u našem video isječku dok veliku fotogaleriju objavljujemo uskoro...

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...