[FOTO/VIDEO] Fenomenalni King King za kraljevsko finale Jerry Ricks Blues Festivala

Autor: Nikola Cvjetović 24.07.2023

Umjetnički voditelji nisu skrivali zadovoljstvo kako je festival okončan u kraljevskom stilu, ali su i najavili Drašku svirku, odnosno After Jerry Ricks Blues Festival koju je na rasporedu 24. kolovoza u Dragi.

Kastav - S duplom, kraljevskom dozom, sinoć je na Crekvini okončan regularni dio ovogodišnjeg Jerry Ricks Blues Festivala. Prepuna Crekvina imala je prilike uživati u povratničkom nastupu britanskog banda King King koji je od prvog odsviranog tona zaokupio pažnju publike koja je pjevala, plesala i guštala u sjajnom nastupu za veliko finale najvećeg blues festivala u Hrvatskoj.

- Iza nas je odličan koncert, a Crekvina je najljepše mjesto za svirku koje sam ikad vidio. Također, bila je divna i ekipa kao i atmosfera. Predstavili smo presjek naših albuma. Set listu smo sastavili pažljivo, ali moram priznati da je to slatki problem kad imate puno pjesama. Također, problem je i to što ih ne možete odsvirati sve, ali potrudili smo se dati najbolje - svojevrsni miks svega, istaknuo je Alan Nimmo, pjevač i gitarist banda King King .

Long time Running, By your side, Lose control, Whatever it takes to survive, You stopped the rain, Rush hour, Stranger to love, I will not fall samo su neke pjesme koje su odsvirali u nešto više od dva sata koliko je trajao nastup, da bi izuzetno uspješan kastavski koncert zaključili na bis s pjesmom 'Old love' Erica Claptona. S obzirom na dojam koji su ostavili na publiku vjerujemo da ćemo ih u narednim izdanjima ponovo imati prilike vidjeti i slušati, a vrijedi istaknuti da su ispraćeni ovacijama.

Nicolas Kurelić

- Pred desetak godina smo posljednji put bili ovdje. Divno je bilo vratiti se. Festival je sjajan i sretni smo što su nas pozvali, zaključio je Nimmo.

Čast da otvorio program imao je Nicolas Kurelić koji se predstavio sa svojim bandom. Zagrijavanje je odradio s posvetom bendovima koji su obilježili svjetsku glazbenu scenu tijekom proteklih pola stoljeća.

- Hvala organizatorima što su mi pružili šansu da zasviram na Jerry Ricks Blues Festivalu. Bilo nam je sjajno, hvala još jednom, poručio je Kurelić po završetku nastupa.

Umjetnički voditelji nisu skrivali zadovoljstvo kako je festival okončan u kraljevskom stilu, ali su i najavili Drašku svirku, odnosno After Jerry Ricks Blues Festival koju je na rasporedu 24. kolovoza u Dragi.

- Nažalost Mošćeničku Dragu smo preskočili radi nevremena koje je tog dana pogodilo Kvarner, ali veselimo se after Jerry Ricks Blues Festival druženju koje ćemo održati na draškoj rivi uz Zdenku Kovačiček Greenhouse Blues Band te još jedno glazbeno iznenađenje. Hvala publici, izvođačima i kompletnom timu koji je iznio još jedno sjajno izdanje Jerry Ricks Blues Festivala, poručili su umjetnički voditelji festivala Riccardo Staraj i Damir Halilić Hal.

VIDEO

Fenomenalni King King za kraljevsko finale Jerry Ricks Blues Festivala

Više sa portala poduckun.net ...