[FOTO/VIDEO] HUMANITARNI BOŽIĆNI ANĐELI Otvorenje prve samostalne izložbe Izabele Purić izazvalo veliki odaziv publike

Autor: Marin Aničić 02.12.2023

Novac koji se prikupio namijenjen je Udruzi osoba s invaliditetom Grada Opatije kako bi se korisnicima omogućilo zajedničko ljetovanje koje im puno znači. Dirljive detalje sa samog otvorenja i što nam je rekla Izabela možete pogledati u našem video prilogu.

Lovran - U Lovranskoj kuli otvorena je izložba Izabele Purić. Prodajna izložba humanitarnog karaktera na kojoj je Izabela izložila božićne ukrase koje je sama izradila planula je još prije samog otvorenja.

Izabela Purić

Novac koji se prikupio namijenjen je Udruzi osoba s invaliditetom Grada Opatije kako bi se korisnicima omogućilo zajedničko ljetovanje koje im puno znači. Razgovarali smo s Izabelom o ovoj humanitarnoj akciji, ali nam je otkrila da bez obzira na rasprodanu izložbu još uvijek nije prikupljeno dovoljno novca za njihovo ljetovanje.

No, akcija prikupljanja sredstava se nastavlja. Na opatijskoj tržnici će udruga imati štand na kojem će prodavati svoje i njene rukotvorine te se nadaju da će se novac polako sakupiti. Dirljive detalje sa samog otvorenja i što nam je rekla Izabela možete pogledati u našem video prilogu.

VIDEO

HUMANITARNI ANĐELI Otvorenje prve samostalne izložbe Izabele Purić izazvalo veliki odaziv publike

Više sa portala poduckun.net ...