[FOTO/VIDEO] Izložbom 'Svih naših 60' članice KUD-a Učka započele obilježavanje velikog jubileja

Autor: Nikola Cvjetović 21.06.2022

60 godina kuda ucka izlozba galerijica  1

Što smo zabilježili na otvorenju pogledajte u velikoj fotogaleriji i video isječku...

Matulji - Otvaranjem izložbe 'Svih naših 60', u matuljskoj Galerijici započelo je svečano obilježavanje 60-tog rođendana KUD-a Učka Matulji.

60 godina kuda ucka izlozba galerijica  3

Kako su najavile Učkarice ovo je prvi od nekoliko događaja u nizu, kojim članice KUD-a svojim kulturnim djelovanjem žele podijeliti sreću i zadovoljstvo sa sugrađanima, povodom ovako velikog jubileja. Tema izložbe je retrospektiva djelovanja KUD-a Učka Matulji, koja je vrlo sveobuhvatna i šarolika. Promatrajući i iščitavajući izložbu, posjetitelji su imali priliku vratiti se, u sada, već davnu povijest, koja će zasigurno u njima probuditi nostalgične osjećaje. Autor ove zanimljive izložbe je TRI4SAD, obrt za dizajn i tisak, Vigora Stepančića. Izložbu imate priliku posjetiti radnim danom od 10-12 sati i od 17-19 sati, a subotom i blagdanom od 10-12 sati.

60 godina kuda ucka izlozba galerijica  5

Nastavak obilježavanja slijedi već u nedjelju 26. lipnja u 10 sati u prostorijama Društvenog doma Hangar kada je zakazan okrugli stol na temu 'Zborski amaterizam nekad i danas'. O ovoj temi razgovarat će Doris Kovačić, Darko Čargonja, Marta Karolina Cader-Pietrzak, Igor Vlajnić i Saša Matovina.

Što smo zabilježili na otvorenju pogledajte u velikoj fotogaleriji i video isječku...

VIDEO

Izložbom 'Svih naših 60' članice KUD-a Učka započele obilježavanje velikog jubileja