[FOTO/VIDEO] Jazz na njivah - Bruno Krajcar i Denis Razumović Razz održali sjajan koncert

Autor: Marina Pauletić 12.05.2024

Kako je protekao prvi dan pogledajte u velikoj foto galeriji i video prilogu...

Zvoneća – Na zvonejskim njivama ponovno su se čuli taktovi jazza. Prvoga dana ove sve poznatije manifestacije nastupili su istarski glazbenik Bruno Krajcar uz pratnju saksofoniste Denisa Razumovića Razza. Posjetitelji svih dobnih skupina udobno su se smjestili na raznim dekicama i 'kušinima' te uz ugodne svibanjske temperature uživali u sjajnom kantautorskom radu koji već desetljećima njeguje Bruno Krajcar.

Danas će koncert održati JazzIstra Orchestra koji svojom kvalitetom i desetogodišnjim postojanjem stvara izvanrednu glazbu u kojemu je uključena suradnja 18 glazbenika iz cijele Istre te s područja Liburnije. JazzIstra Orchestra počastit će nas jedinstvenim programom pjesama iz opusa Kud Idijota u vlastitim punk-jazz aranžmanima s vokalom karizmatične primorsko-istarske glazbenice Barbare Munjas.

Podsjetimo, festival „Jazz na njivah“ nastala je 2021. godine te je s vremenom prerasla u višednevnu festivalsku priču. Kako je protekao prvi dan pogledajte u velikoj foto galeriji i video prilogu...

VIDEO

Jazz na njivah - Bruno Krajcar i Denis Razumović Razz održali inspirativan nastup

Više sa portala poduckun.net ...