[FOTO/VIDEO] Ljubitelji Valentinova guštali u koncertu Eni Jurišić i Vjekoslava Ključarića

Autor: Marina Pauletić 15.02.2024

Ovaj glazbeni dvojac publici je prenio divne emocije kroz vlastite skladbe te još mnoštvo prigodnih ljubavnih balada i evergreena.

Opatija – Sinoć je Centar Gervais bio ispunjen ljubavnim notama u koncertu kojeg su povodom Valentinova održali Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić.

- Dobra večer svima i želimo vam najsretnije Valentinovo, kazala je Eni na samom početku koncerta, dok se Vjeko našalio da mu je 'super što je publika skroz u mraku i što ju ne vide – pa ih je manje strah!”.

Na set listi su se našle sjajne skladbe, od Rušila sam mostove od sna, Vino noći, If I ain't got you, Neka zvona zvone, Gubim dah, Unchain my heart, Nutbush city limits, Neobranjivo, Dok je tebe koju su izveli Ana i Daniel, Don't stop mi now i brojne druge dok je koncert zaključen bezvremenskim evergreenom 'Vjeruj u ljubav'.

Ovo dvoje glazbenika javnosti je poznato putem brojnih nastupa, radijskih etera i malih ekrana. Eni Jurišić ponosna je vlasnica Porina i Cesarice za aktualni hit „Trebaš li me“ nastao u suradnji s Matijom Cvekom, dok Vjekoslava Ključarića pamtimo po prošlogodišnjoj pobjedi u showu „Zvijezde pjevaju“ i singlu „Neka zvona zvone“ koji je predstavio na Zagrebačkom festivalu, a nakon toga oborio radijski eter.

Koncert pun emocija izveden je pred brojnom opatijskom publikom, a kako je bilo sinoć pogledajte u našoj foto galeriji.

VIDEO

Ljubitelji Valentinova guštali u koncertu Eni Jurišić i Vjekoslava Ključarića

Više sa portala poduckun.net ...