[FOTO/VIDEO] Održan Opatija on blues & Wine uz Riccarda Staraja i Midnight Blues Band te Edi East Trance Blues

Autor: Marina Pauletić 17.02.2024

Više pogledajte u našoj foto galeriji i video prilogu.

Opatija – Sinoć su svi zaljubljenici u blues došli na svoje! U Centru Gervais održan je koncert Opatija on blues & Wine, a osim u glazbi publika je uživala u vrhunskim vinima i gastro degustacijama koje su pratile program.

Nastupili su Riccardo Staraja & Midnight Blues Band, Mauro Staraj na hammondu te Edi Maružin u svojoj blues formaciji pod nazivom Edi East Trance Blues. Upravo su potonji i otvorili večer izvanrednom i energičnom svirkom koja je potrajala više od sat vremena. U repertoaru u kojem su predstavili svoj karakteristični Istro-delta blues izvodili su većinom autorske pjesme, uz nekoliko obrada, a sve uz opće odobravanje publike.

Nakon njih na pozornicu su se popeli Riccardo Staraj i Midnight blues band koji su kroz svoj nastup publici ponudili bogat repertoar starih pjesama, ali i obrade blues rock klasika. Za vinsku ponudu pobrinuli su se Kapić Winery, Vina Jardas, zatim OPG Plovanić vina, OPG Maćuki - vina Rumac te Vina Mandić, dok je gastro dio pripremila Konoba Pescaria.

Pokrovitelji manifestacije su Zajednica Talijana Mošćenička Draga i Festival Opatija. Više pogledajte u našoj foto galeriji i video prilogu.

VIDEO

Opatija on blues & Wine uz Riccarda Staraja i Midnight Blues Band te Edi East Trance Blues

Više sa portala poduckun.net ...