[FOTO/VIDEO] Otvoren jubilarni 20. Liburnia film festival

Autor: Marin Aničić 24.08.2022

otvorenje_liburnia_film_festival_2022_opatija__13_

Više pogledajte u našem video prilogu u kojem nam je izvršna direktorica LFF-a, Jelena Androić ispričala što nas sve očekuje na ovogodišnjem izdanju festivala, a i samo otvorenje vam prenosimo u cijelosti.

Opatija – Otvoreno je jubilarno, 20. izdanje Liburnija film festivala na Ljetnoj pozornici koji nam ove godine donosi 19 filmova u konkurenciji i 18 izvan konkurencije. Uvertira u otvorenja bila je projekcija filma "6 metara" autora Vedrana Ružića u Villi Antonio, nakon čega je uslijedila centralna ceremonija na Ljetnoj pozornici uz film „Mlungu - Bijeli kralj“ Davida Lušičića.

otvorenje_liburnia_film_festival_2022_opatija__7_

Festival se održava osim na Ljetnoj pozornici i u prostorijama Vile Antonio u kojoj se održava popodnevni program odnosno razne radionice i na novoj lokaciji - Šporer Summer Garden - gdje se održavaju razgovori sa svim autorima u konkurenciji LFF-a. Više pogledajte u našem video prilogu u kojem nam je izvršna direktorica LFF-a, Jelena Androić ispričala što nas sve očekuje na ovogodišnjem izdanju festivala, a i samo otvorenje vam prenosimo u cijelosti.

VIDEO

Otvoren 20. Liburnia Film Festival

Više sa portala poduckun.net ...