[FOTO/VIDEO] Spektakl unatoč kiši: Gipsy Kings održali koncert u Opatiji!

Autor: Nikola Cvjetović 28.08.2023

Unatoč nevremenu, zvuk gitara i ritam latino glazbe ispunile su dvoranu i povele prisutne na egzotično glazbeno putovanje.

Opatija - Iako je kiša skoro pomrsila planove, Opatija je večeras svjedočila nevjerojatnom glazbenom spektaklu. Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo umjesto na Ljetnoj pozornici održali su koncert u dvorani Marino Cvetković. Ovaj svjetski poznati sastav, čiji zvuk kombinira rumbu, flamenco, salsu i tradicionalnu romsku glazbu, okupio je brojne obožavatelje i ljubitelje glazbe.

Tonino Baliardo, virtuoz na gitari i jedan od osnivača Gipsy Kingsa, predvodio je sastav, a publika je bila oduševljena njihovim najvećim hitovima poput "Bamboleo", "Djobi Djoba" i "Volare", ali također su imali priliku čuti i pjesme s njihovog najnovijeg albuma "Renaissance".

Nakon nekoliko sati neumornog sviranja, Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo završili su svoj nastup s velikim aplauzom. Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo dokazali su svoju glazbenu virtuoznost i neospornu sposobnost da stvore nezaboravan doživljaj. Nakon Opatije, Gipsy Kings sele na jug gdje će 30. kolovoza otvoriti festival "S okusom soli" na splitkom Sustipanu.

VIDEO

Spektakl unatoč kiši: Gipsy Kings održali koncert u Opatiji!

Više sa portala poduckun.net ...