[FOTO/VIDEO] Voloskana ispunila Volosko glazbom, umjetnošću i finom klopom

Autor: Marin Aničić 10.07.2022

festival_voloskana_2022__2_

Što smo sve zabilježili u Voloskom i što nam je kazao Marcel de Privitellio provjerite u priloženom video prilogu i fotogaleriji....

festival_voloskana_2022__3_

Volosko – Slikarstvo, gastronomija i glazba ispunili su Volosko brojnim stranim i domaćim posjetiteljima na trećem izdanju manifestacije Voloskana. Lokalni ugostitelji ponudili su slasne zalogaje i različite koktele, na velom mulu umjetnici su izložili svoje radove, a publika je imala prilike pogledati djela Vedrana Ružića, Marijane Varašanec, Antee Delpin, Andree Stanić, Georgette Yvette Ponte i Renee Diamant.

festival_voloskana_2022__5_

U glazbenom dijelu programa za publiku je zasvirao Trio Jurković, Lazarić i Ružić, ali i Ivana Kindl koja se predstavila u unplugged varijanti. Hip hop scenu na Brajdici predstavila je “Reinkarnacija”, a svoje umijeće miksanja glazbe imat će prilike pokazati čak sedam DJ-a: Andrea Ljekaj, Marcel, One n, Roland, Ani.,Grenco i Demomentu.

festival_voloskana_2022__4_

- Volosko ima dugogodišnju tradiciju održavanja pojedinih događaja čije su teme kultura, glazba i gastronomija, pa s ciljem da se uskladi kulturno-umjetnički i gastronomski sadržaj, osmišljen je festival pod nazivom Voloskana koji objedinjuje tradicionalne događaje u jednu manifestaciju. Povrh održavanja tradicije i identiteta Voloskog kao ribarskog mjesta s bogatom gastronomskom ponudom, kulturnim sadržajem i umjetničko-glazbenim izvedbama, festival će težiti ka tome da se etablira kao urbana i atraktivna manifestacija za posjetitelje različitih interesa i životne dobi. Ovim putem zahvaljujemo i lokalnim institucijama: turističkoj zajednici, gradu Opatija, MO Volosko i lučkoj upravi na velikom doprinosu pri organizaciji manifestacije, istaknuo je Marcel de Privitellio, jedan od organizatora festivala.

Treće izdanje Voloskana festivala se ponovo održava već treći put a traje do 3 ujutro. Više pogledajte što su nam ispričali organizatori.

VIDEO

Voloskana ispunila Volosko glazbom, umjetnošću i finom klopom

Više sa portala poduckun.net ...