HUMANITARNA PETROVA RUKAVAC Nastavlja se prikupljanje sredstava za uređenje doma Drageca i Snježane

Autor: Nikola Cvjetović 22.06.2022

Ovogodišnju Petrovu otvara humanitarni malonogometni turnir koji će se održati na igralištu pored škole, a starta 27. lipnja u 19 sati.

Rukavac - Ovogodišnja Petrova u znaku je Drageca i Snježane Savić. Naime, nakon što su se prikupila sredstva za otkup kuće u kojoj su odrasli, vrijedni humanitarci iz Udruge NIT te mještana Rukavca i prijatelja ne moluju već nastavljaju prikupljati sredstva kako bi im uredili dom.

Ovogodišnju Petrovu otvara humanitarni malonogometni turnir koji će se održati na igralištu pored škole, a starta 27. lipnja u 19 sati. Zabavni program na Kinkeloven tarace počinje 1. srpnja, a nastupit će Niko Poles i harmonikaši, Daniel Beni, Grupa Point, Damir Kedžo, Šajeta i band te Mauro Staraj & La banda. Dan kasnije, 2. srpnja otvara Dule, zatim slijede Kožne jakne, Elio Pisak, Alen Vitasović i grupa Pusni Rukavac. Završetak obilježavanja predviđen je u nedjelju, 3. srpnja, na igralištu pul školi uz nastup grupe Jože Veš mašinov in prijatelji, Coffee shop acoustic i Dellboysi. Organizatori su Rukavčani i prijatelji, a pokrovitelji dobri judi.

- Dok se pripremaju papiri za prijepis Dragecove i Snježanine kuće, nećemo čekati, idemo dalje! Svaka kuna je dobrodošla, pokušat ćemo prikupiti sredstva za uređenje njihovog doma, kako bi im omogućili bar osnovne uvijete za život. Svi akteri ovog događaja volontiraju, i svaka kuna ide za našega Drageca, istaknuo je Oleg Medica. u najavi ovogodišnje Petrove.

Više sa portala poduckun.net ...